25 / 04 / 2024

Arçelik Çamaşır Kurutma Makineleri Mart 2022 Fiyat Listesi…

Arçelik Çamaşır Kurutma Makineleri Mart 2022 Fiyat Listesi…

Çamaşır asmaya yeri ve zamanı olmayanlar için hayatı kolaylaştırıcı Arçelik çamaşır kurutma makinelerinin model ve fiyatlarını derledik. İşte Arçelik çamaşır kurutma makineleri Mart 2022 fiyat listesi…



Ev yaşam alanlarının vazgeçilmez beyaz eşyaları arasında yer almaya başlayan çamaşır kurutma makineleri, hemen hemen tüm beyaz eşya markaları tarafından üretiliyor. Son dönemlerde buzdolabı, çamaşır makinesi gibi her evin zaruri ihtiyaçlarından biri olmayı başaran çamaşır kurutma makineleri, teknolojik ve fonksiyonlu kullanım özellikleri ile dikkat çekiyor. Çamaşır asma, bekleme ve toplama derdine son veren kurutma makineleri, açık havada çamaşır asmaya yeri olmayanlar için ilk tercih sebebi.

Arçelik Çamaşır Kurutma Makineleri Mart 2022 Fiyat Listesi…

Türkiye beyaz eşya sektöründe önemli yer tutan Arçelik ise, diğer beyaz eşyalarda geliştirdiği tasarım ve çeşitliliği çamaşır kurutma makinelerinde de gerçekleştiriyor. Yeni nesil teknolojiden yararlanmaya devam eden Arçelik, farklı kapasiteye sahip birçok modeli ile dikkat çekiyor. Zamandan tasarrtuf ederek zahmetsizce kuru çamaşırlara ulaşmak isteyenlerin ihtiyaçlarına göre üretilen Arçelik kurutma makineleri, 7 ile 10 kilo arasında kurutma kapasitelerine sahip.

Arçelik Çamaşır Kurutma Makineleri Mart 2022 Fiyat Listesi…

Ayrıca Arçelik kurutma makineleri, enerji tasarrufundan da olumlu yönde avantaj sağlayarak,  A+, A++ sınıfındaki modelleri ile elektrik sarfiyatını da önemli derecede azaltır. Aynı zamanda farklı kapasite ve program özellikleri sayesinde (pamuklu ütü kuruluğu, pamuklu ekonomik kuruluk, pamuklu ekstra kuruluk, sentetik ütü kuruluğu, hassas gömlekler, kotlar, spor malzemeler, günlük giyim ürünleri) ürüne göre doğru kurutma avantajı sağlar.


Geri Dön