26 / 04 / 2024

Arçelik'ten A55 Android TV'ye indirim! İşte 15 Mayıs 2022 fiyat listesi...

Arçelik'ten A55 Android TV'ye indirim! İşte 15 Mayıs 2022 fiyat listesi...

Arçelik'ten A55 Android TV'ye 300 TL indirim geldi. Peki, A55 Android TV fiyatları ne kadar oldu? İşte 15 Mayıs 2022 fiyat listesi...



Evindeki TV'yi değiştirmek isteyenler için Arçelik'ten 300 TL'lik indirimli fırsat. Arçelik A55 Android TV'de HDR 10 teknolojisi ile, parlak sahnelerde daha net ve detaylı renklerin, yüksek kontrast ve karanlık sahnelerde daha fazla ayrıntının keyfini çıkarabilirsiniz. Android işletim sistemine özel binlerce uygulama ve oyuna erişip TV'nize Google Asistan ile sesli komut verebilirsiniz. Dilediğiniz oyunu indirip Android TV'nizde oyun konsoluna ihtiyaç duymadan oynayın, harici kamera ile büyük ekranda görüntülü konuşma deneyimi yaşayabilirsiniz.

Arçelik ten A55 Android TV ye indirim! İşte 15 Mayıs 2022 fiyat listesi...

Dört dörtlük görüntü deneyimi sunan 4K TV, FHD TV’den 4 kat daha fazla piksele sahip olan 4K UHD TV ile her sahnedeki en küçük ayrıntıları bile görebilirsiniz. 4K UHD TV'ler yüksek çözünürlüklü, kusursuz, gerçek bir görüntü deneyimi sunuyor. A55  Android TV, dinamik bir HDR formatı olan Dolby Vision, bu formatı destekleyen içeriklerdeki her bir sahneyi daha kaliteli bir görüntü deneyimi için optimize ediyor. En parlak ve en karanlık noktalar arasındaki derinliği ortaya çıkararak daha fazla detay görmenizi sağlıyor. Arçelik televizyonunuzdaki Micro Dimming teknolojisi, her sahnedeki her bir pikseli ayrı ayrı analiz ederek en doğru siyah değerini belirliyor. En karanlık görüntülerde bile daha parlak, daha canlı ve zengin bir görüntü kalitesi sizi bekliyor.

Peki, Arçelik A55  Android TV fiyatları ne kadar oldu? Özellikleri neler? İşte 15 Mayıs 2022 fiyat listesi...


Geri Dön