20 / 04 / 2024

Ardahan Valisi "Benim de bir evim var" projesini ziyaret etti!

Ardahan Valisi

Ardahan Valisi Ahmet Deniz, Ardahan'ın merkeze bağlı Hoçvan bölgesinde ki köylerde aile ziyaretlerinde bulundu ve yol çalışmalarını denetledi.



Ziyaret ve denetlemelerde bulunmak üzere ilk olarak Samanbeyli, Gölgeli ve Binbaşar köylerine giden Vali Deniz, SYDV tarafından "Benim de bir evim var" projesi kapsamında yaptırılan evleri ziyaret etti. Evlerde yaşayan ailelerle görüşerek sohbet eden Vali Deniz, Tazeköy ve Samanbeyli köylerinin yayla yolu yapım çalışmalarını da denetledi.



Samanbeyli köyünde çayırda ot hasatı yapan çiftçilerin yanına giderek bol hasatlı mevsim geçirmelerini dileyen Vali Deniz, çiftçilerle birlikte tırpanla ot biçti. Ziyaretlerini sürdüren Vali Deniz, daha sonra Tunçoluk köyüne gitti. Köy meydanında köylülerle sohbet ederek talep ve isteklerini dinleyen Vali Deniz, köyün yaylasına kadar giderek, yayla yolunda devam eden yapım çalışmalarını denetledi. Gittiği köylerde taziye ziyaretlerinde bulunan ve karşılaştığı çocuklara çeşitli hediyeler dağıtan Vali Deniz'e köylüler ayran ikram etti.



Habertürk


Geri Dön