18 / 04 / 2024

Arhavi OSB için yeni toplantı!

Arhavi OSB için yeni toplantı!

Artvin Arhavi Organize Sanayi Bölgesi (AROSB) yönetim kurulu üyeleri yeni bir toplantı yaptı. Toplantıya Arhavi Kaymakamı Şeref Aydın, Arhavi Belediye Başkanı Coşkun Hekimoğlu da katıldı.




Artvin Arhavi Organize Sanayi Bölgesi (AROSB) yönetim kurulu üyeleri toplantı yaptı. Artvin Valisi Ömer Doğanay başkanlığında valilik makamında yapılan toplantıya Arhavi Kaymakamı Şeref Aydın, Arhavi Belediye Başkanı Coşkun Hekimoğlu, Arhavi Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Atıf Kesim, İl Genel Meclis Başkanı Hasan Dilberoğlu ile Artvin Arhavi Organize Sanayi Bölgesi Müdürü Hasan Özpervan katıldı.


Toplantıda Artvin Arhavi Organize Sanayi Bölgesi’nin kuruluşundan bu yana neler yapıldığı, hangi aşamalardan geçildiği ve nelerin yapılması gerektiğiyle ilgili bilgiler paylaşıldı. AROSB Müdürü Özpervan tarafından, yapılan çalışmalar hakkında müteşebbis heyete geniş kapsamlı bilgi verildi. Yönetim kurulu üyeleri organize sanayi bölgesi sınırları içerisinde kalan bölgelerin hızla kamulaştırılması konularını ele aldılar. Vali Doğanay, yaptığı konuşmada, AROSB'nin kurulmasında ve kuruluş altyapısının tamamlanmasında emeği geçenlerle müteşebbis heyete teşekkür ederek, AROSB'yi yeni bir ivmeyle ileri noktalara taşımak için yönetim kurulu üyeleriyle ellerinden gelen gayreti göstereceklerini söyledi.




Arhavi Belediyesi


Geri Dön