25 / 04 / 2024

Arhavi Sahil Dolgu Alanı Projesi'nde son durum ne?

Arhavi Sahil Dolgu Alanı Projesi'nde son durum ne?

MNG Holding ile Arhavi Belediyesi’nin iş makinelerinin ortaklaşa sürdürdükleri spor kompleksi inşaatındaki çalışmaları gezen Arhavi Belediye Başkanı Coşkun Hekimoğlu, yapımı süren çalışmalar üzerine incelemelerde bulundu.




Arhavi'nin en önemli projeleri arasında yerini alan Arhavi Sahil Dolgu Alanı Projesi tüm hızıyla devam ediyor. MNG Holding ile Arhavi Belediyesi’nin iş makinelerinin ortaklaşa sürdürdükleri spor kompleksi inşaatındaki çalışmaları gezen Arhavi Belediye Başkanı Coşkun Hekimoğlu, yapımı süren çalışmalar üzerine incelemelerde bulundu.


Spor kompleksi inşaatı ile önemli bir eksikliği gidermeye çalıştıklarını belirten Başkan Hekimoğlu, bitiminin ardından söz konusu bölgenin ilgi odağı bir mekân haline geleceğini belirtti. Ayrıca yine aynı bölgede belediyenin fen işleri ekipleri tarafından peyzaj çalışmalarının da yapıldığı alanı gezen Başkan Hekimoğlu, ilçe merkezini yeşillendirme çalışmalarına önem verdiklerini belirterek, çalışmaların diğer alanlarda da devam edeceğini dile getirdi.



Arhavi Belediyesi


Geri Dön