25 / 04 / 2024

Arıkan Yapı Toskana Orizzonte satılık villa!

Arıkan Yapı Toskana Orizzonte satılık villa!

Firma: Emaar Türkiye-Arıkan Yapı

Proje: Toskana Orizzonte

Arıkan Yapı Toskana Orizzonte satılık villa tipleri 3 oda ile 7 oda arasında değişiklik gösteriyor. 1 milyon 68 bin metrekare arsa alanı üzerinde yükselen projede toplam 187 adet ev bulunuyor.



Dolce Vita Yaşam ve Sağlık Kulübü'nün yer aldığı Arıkan Yapı  Toskana Orizzonte  projesinde 5.400 metrakere kapalı ve 10.500 metrekare açık alan olarak seçenekleri bulunuyor.


Ortak kullanım alanları arasında Arıkan Yapı Toskana Orizzonte projesinde basketbol ve voleybol sahaları, Sağlık Kulübü, yarı olimpik kapalı ve açık yüzme havuzu, kids gym, açık tenis, yürüyüş ve jogging parkurları SPA ve güzellik merkezi, squash ve padel kortları bulunuyor.


Toplam 450 bin metrekare inşaat alanında yükselen Arıkan Yapı Toskana Orizzonte projesinde dairelerin metrekare birim fiyatı 2 bin 500 dolardan başlangıç gösteriyor.


Toplam 1 milyon 68 bin metrekare arsa alanında yükselen Arıkan Yapı Toskana Orizzonte projesinde köy kahvesi, köy fırını, köy bakkalı ve kütüphane bulunuyor.


Lokasyon bilgisine göre proje TEM Otoyolu’na 4.2 kilometre, Tüyap metrobüs durağına 6.8 kilometre, Atatürk Havalimanı’na 21 kilometre kadar uzaklıkta bulunuyor. 


Arıkan Yapı Toskana Orizzonte satılık villa fiyatları 625 bin dolardan başlıyor. Projedenin 1. etabı bu sene Eylül'de teslim edilirken, 2. etabı Haziran 2016 yılında yapılacak. 


Telefon: 0 212 850 83 00

Web: http://www.toskanavadisi.com

Tülay ÇENESİZ/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön