19 / 04 / 2024

Emaar Toskana Orizzonte satılık villa!

Emaar Toskana Orizzonte satılık villa!

Firma: Emaar Türkiye-Arıkan Yapı

Proje: Toskana Orizzonte

TEM Otoyolu’na 4.2 kilometre kadar uzaklıkta bulunan projede toplam 187 adet villa bulunuyor. Emaar Toskana Orizzonte satılık villa tipleri 3 oda ile 7 oda arasında değişiyor.



Toskana Vadisi'nin 3. fazı olarak yükselen projede villa tipleri 3 oda ile 7 oda arasında değişiklik göstererek dizayn edildi. Proje toplam 187 villa ve 16 mağazadan meydana geliyor.


Banka kredisine uygun olan projede teslime kadar vade imkanı sunulan proje toplam 1 milyon 68 bin metrekare arsa üzerinde hayata geçiriliyor. Projede lansmana özel fırsatlar ile satışlar devam ediyor. 


Lokasyon bilgisi kapsamında proje TEM Otoyolu’na 4.2 kilometre, Tüyap metrobüs durağına 6.8 kilometre, Atatürk Havalimanı’na 21 kilometre uzaklıkta bulunuyor. 


Sosyal ortak alanları arasında projede yarı olimpik kapalı ve açık yüzme havuzu, SPA ve güzellik merkezi, Sağlık Kulübü, kids gym, basketbol ve voleybol sahaları, yürüyüş ve jogging parkurlar, squash ve padel kortları, açık tenis gibi bulunuyor.


Emaar  Toskana Orizzonte  satılık villa ilk etap teslimleri bu yıl Eylül'de, 2. etabın ise Haziran 2016 yılında yapılacak. Toplam 450 bin metrekare inşaat alanından meydana gelen projede villalar 625 bin dolardan başlıyor.


Telefon: 0 212 850 83 00

Web: http://www.toskanavadisi.com

Tülay ÇENESİZ/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön