29 / 03 / 2024

Arista Bomonti Business'ta metrekaresi 5 bin 950 dolara ofis!

Arista Bomonti Business'ta metrekaresi 5 bin 950 dolara ofis!

Firma: AR Şirketler Grubu

Proje: Arista Bomonti

Yüksek Mimar Murat Kader tarafından tasarlanan Arista Bomonti Business projesinde ofislerin teslimleri bu yılın sonunda yapılacak



60 milyon dolar yatırımla inşa edilen Arista Bomonti Business projesinde ofis satışları sürüyor.  AR Şirketler Grubu  tarafından yapılan  Arista Bomonti  projesinde teslimler bu yılın sonunda gerçekleşecek. 


28 katlı tek bloktan meydana gelen Arista Bomonti'de geçtiğimiz aylarda Boğaz ve Haliç manzaralı ofisler satışa sunulmuştu. 32 bin metrekarelik alana kurulan Arista Bomonti Business projesi Anthill Residence ile Rixos Bomonty projelerinin arasında yükseliyor.


Arista Bomonti'de ofislerin metrekare birim fiyatları 5 bin 950 dolar ile 8 bin dolar arasında değişiyor. Firma bünyesinde vade imkanları sunulan projedeki ofisler banka kredisine uygun. Projenin kaba inşaatı tamamlandı. Şu an dış cephe kaplama çalışmaları devam ediyor.


Arista Bomonti projesinin en önemli özelliği, kar amacı gütmeden, maliyetine yapılan toplu alım mantığıyla müşterilerine daha uygun fiyatlı hizmetler sunacak. Arista Gayrimenkul, ilk etapta bu projeye 2 adet Mercedes Benz, 1 adet Rolls Royce, deniz ulaşımlarını sağlamak için 2 adet 12 metrelik tekne bağışladı. Bu araçlar ofis sahiplerine ve misafirlerine hizmet verecek. 


Yüzde 65'i satılmış durumda olan Bomonti Arista Business projesinde Mimar Murat Kader tarafından tasarlandı. Projede 85 adet ofisin alanları 250 metrekare ile 1.169 metrekare arasında değişiyor. Projenin her katında 256 metrekarelik 4 adet bağımsız bölüm bulunuyor. 


444 44 96

 

http://www.aristalife.com/

 

Sinem ÖZTÜRK


projeye sor



Geri Dön