25 / 04 / 2024

Aristabomonti'nin metrekaresi 5 bin dolardan başlıyor!

Aristabomonti'nin metrekaresi 5 bin dolardan başlıyor!

Firma: AR Şirketler Grubu

Proje: Arista Bomonti

Büyük oranda satışın gerçekleştiği Arista Bomonti Bussines projesinde metrekare birim fiyatları 5 ile 8 bin dolar arasında değişim gösteriyor...





Arista projesi ticari konseptle İstanbul Şişli Bomonti’de hayata geçirildi.  AR Şirketler Grubu  girişimi ile yükselen Şişli  Arista Bomonti  32 bin metrekarelik inşaat alanına sahip.  102 metrekare yüksekliğe ulaşan  Şişli Arista Bomonti projesi 28 kat halinde tek blok olacak şekilde tasarlandı.


Arista Bomonti projesindeki ofislerin satış süreci devam ediyor. Toplamda 85 adet ofisin mevcut olduğu Bomonti Arista 'da yer alan birimlerin büyüklüğü 177 metrekareden başlıyor, 206 metrekareye kadar yükseliyor. 


Aristabomonti nin metrekaresi 5 bin dolardan başlıyor!


Banka kredisi kullanarak alım yapma imkanı sunulan Bomonti Arista‘da ofisler 5 bin dolar ile 8 bin dolar arasında değişen fiyatlarla satışa sunuluyor. 


Arista Şişli Bomonti 'de yer alan ofislerin yarısına kadar peşinat ödendikten sonra kalan kısım için 12 ay ile 48 ay arasında vade olanağından yararlanılabiliyor. Resepsiyon, otopark, toplantı odaları, güvenlik, fitness salonu ve dosyalama merkezi imkanların yer aldığı Arista  Bomonti Ofis 'te ayrıca ticari üniteler de yer alıyor.





Telefon: 444 44 96

Web adresi: http://www.aristalife.com/

Gülay ODABAŞI/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön