25 / 04 / 2024

Ariston Kombi'den Avea ve TTNET kampanyası!

Ariston Kombi'den Avea ve TTNET kampanyası!

Isıtma sektörünün lider markalarından Ariston, soğuk kış aylarının yaklaştığı sonbahar günlerinde Türk Telekom Grubu şirketlerinden Avea ve TTNET ile birlikte avantajlarla dolu bir kampanyaya imza atıyor.



Isıtma sektörünün lider markalarından Ariston, soğuk kış aylarının yaklaştığı sonbahar günlerinde Türk Telekom Grubu şirketlerinden Avea ve TTNET ile birlikte avantajlarla dolu bir kampanyaya imza atıyor. 12 Ekim - 30 Kasım 2015 tarihleri arasında Ariston markalı kombi satın alan tüm Avea ve TTNET müşterilerine, kampanya kapsamında 250 TL değerinde 2 yıl ek garanti ücretsiz olarak sunuluyor.


Kampanyaya katılmak isteyen Avea´lıların ARISTONKOMBI yazarak 5060’a, TTNET´lilerin ARISTONKOMBI boşluk TC kimlik numaralarıyla birlikte 6606’ya mesaj atmaları ve cep telefonlarına gelecek kampanya katılım kodunu 444 82 84 Ariston Çağrı Merkezi’nden onaylatmaları yeterli. Böylece Avea ve TTNET’liler, normalde 3 yıl olan Ariston Kombi garanti süresini 250 TL ek ücret ödemeden 5 yıla uzatmanın ayrıcalığını yaşıyor.


Ariston Kombi, benzersiz tasarımı, ürün kalitesi ve satış sonrasında müşterilerine sunduğu hizmetlerle 2015 yılında da Türkiye’nin önde gelen ısıtma markalarından olmaya devam ediyor. Genus, Clas, Egis, Cares ve Matis modellerini tüketicilerle buluşturan Ariston, yoğuşmalı kombileriyle tam yoğuşma, tam konfor ve yüzde 35’e varan enerji tasarrufu sağlıyor.  


Kampanya ve Ariston kombi modelleriyle ilgili detaylı bilgi için Ariston satış noktalarına başvurulabilir veya ariston.com/tr adresi ziyaret edilebilir.



Geri Dön