19 / 04 / 2024

Türk Telekom ve TTNET’in Tatlıya Bağlayalım kampanyası yıl sonuna uzadı!

Türk Telekom ve TTNET’in Tatlıya Bağlayalım kampanyası yıl sonuna uzadı!

Türk Telekom ve TTNET, 31 Aralık 2011 tarihinden önce abonelikleri iptal edilmiş ancak kuruma halen borcu olan müşterileri için düzenlediği “Tatlıya Bağlayalım” kampanyasını yoğun ilgi üzerine bir ay daha uzattı...



31 Aralık 2013 tarihine kadar kampanyaya katılan müşterilere borçları için %100 faiz indirimi uygulanacak ve faturasız gecikme bedeli alınmayacak.


“Tatlıya Bağlayalım” kampanyası, 31 Aralık 2011 öncesinde abonelikleri iptal edilen ve kuruma halen borcu bulunan Türk Telekom ve TTNET müşterilerini kapsıyor.


Türk Telekom ve TTNET, kampanyadan faydalanmak isteyen müşterilerinin borçları için %100 faiz indirimi yapacak ve faturasız gecikme bedelini de talep etmeyecek.


Kampanyadan yararlanmak isteyenler, Türk Telekom ofis ya da bayileri ile PTT ofislerine başvurarak “Tatlıya Bağlayalım” kampanyası çerçevesinde sağlanan avantajlı ödeme koşullarından faydalanabilecek.


Türk Telekom Hukuk Başkanı Can Esen, “Tatlıya Bağlayalım” kampanyasını borçları sebebi ile abonelikleri iptal edilmiş olan müşterilerinin beklentilerini değerlendirerek başlattıklarını söyledi. Esen, “İlgili müşterilerimize ödeme ve borç takibi süreçlerinde kolaylık sağlamak üzere başlattığımız “Tatlıya Bağlayalım” kampanyamız büyük bir ilgiyle karşılaştı. Biz de bu ilgiyi değerlendirerek kampanyanın süresini 31 Aralık 2013 tarihine kadar uzattık.” dedi.


Türk Telekom ve TTNET’in “Tatlıya Bağlayalım” kampanyası 31 Aralık 2013 tarihine kadar sürecek.


Geri Dön