19 / 04 / 2024

Ariston’dan kapasite sınırlarını zorlayan hareket!

Ariston’dan kapasite sınırlarını zorlayan hareket!

Bu ürün gamı özellikle resmi kurumlarda, cezaevi, adalet sarayları, üniversiteler ve okullar gibi pek çok yüksek kapasite ihtiyacı gerektiren tesiste kullanılmaya başlandı. Ariston’dan kapasite sınırlarını zorlayan hareket.



Türkiye’deki ısıtma kapasitelerinde çığır açan 160 Kw ile 1896 Kw kapasite aralığında 18 ara kapasiteye sahip Ariston yer tipi Premix yoğuşmalı kazanlar Ariston ve Rendamax markaları ile satılıyor.


Yüzde 110,4’e varan verim 8 bar işletme basıncı, 1/7 modülasyon oranı ve paslanmaz çelik uzun ömürlü ana eşanjore sahip modelleri ile sektörde rakipsiz ürünler sunan Ariston Thermo Group duvar tipi kazanlarda da 45 Kw ile 150 Kw arasında 6 paslanmaz çelik eşanjörlü model ile tüketicilerin tercihi oldu.


“Hızlı tepkili kazan” özelliği taşıyan Ariston ve Rendamax markalı Premix yer tipi ve duvar tipi yoğuşmalı kazanlar, rakiplerine kıyasla gövdelerinde bulundurdukları minimum su hacmi ile kayıplara engel oluyor. Böylece minimum hacimde maximum kapasite elde ediliyor. Ayrıca brülör, kontrol paneli ve kazan Ariston ürünlerinde entegre halde olduğu için uyumsuzluk problemleri, vuruntu, titreşim, gürültü gibi sorunlar oluşmuyor. Zira özellikle çatı katlarındaki çözümler için sessizlik ve titreşim çok önem taşıyor.


Ariston Thermo Group, sahibi olduğu global brülör ve ısıtma firmaları sayesinde bu teknolojiyi kendi ürünlerine de taşıyor. Ariston’un 45 Kw’tan 1896 Kw’a kadar olan tüm kazanlarında entegre brülör bulunuyor.


Altta kazan dairesi görüntüsü bulunan, Ankara’da devreye alınan Batıkent- Zirve Life Sitesi’nde 160 daire ısınma ihtiyacı amacı ile 2 adet R3406 model cihazla toplamda 2412 Kw ısıtma kapasitesine ulaşan sistem; Ariston Sistem Ürünleri çözüm ortaklarından “Üstün Doğalgaz Mühendisik Lt.Şti” tarafından gerçekleştirildi.



Geri Dön