29 / 03 / 2024

ariston kapasite

ariston kapasite

Bu ürün gamı özellikle resmi kurumlarda, cezaevi, adalet sarayları, üniversiteler ve okullar gibi pek çok yüksek kapasite ihtiyacı gerektiren tesiste kullanılmaya başlandı. Ariston’dan kapasite sınırlarını zorlayan hareket.

Bilek Otel kapasite artışı için başvuru yapıldı! Kağıthane'deki otelin oda sayısı 222'ye çıkarılacak!

Bilek Turizm Madencilik İnşaat şirketi, "Bilek Otel" işletmesinin kapasite artışı için başvuru yaptı. İstanbul Kağıthane'de yer alan otelin toplam bedeli 60.272.546,2 TL olarak belirlendi.

Antalya Kirman Calyptus Resort-Spa'nın kapasite artışı için başvuru yapıldı!

Antalya Kirman Calyptus Resort-Spa'nın kapasite artışı için başvuru yapıldı. Manavgat Ilıca'da yer alan otelin kapasite artışının maliyeti 11 milyon 282 bin 544 TL olarak belirtildi.

Yüzde 20'ye varan ek kapasite sunan Victorinox kabin boy valiz kaç TL? İşte, 11 Aralık 2022 fiyat listesi

Kış seyahatlerinde yolculuk konforunu artıran Victorinox Global kabin boy valiz, genişletme sistemiyle yüzde 20'ye varan ek kapasite sağlarken, çarpıcı kırmızı rengiyle de şık bir görünüm sunuyor.

Sürdürülebilir teknolojili Ariston kombinin en ucuz adresi! 11 Ekim 2022 fiyat listesi...

Güneş enerjili kombiler üreten ve sürdürülebilir teknolojinin öncülerinden olan Ariston ürünleri ve en ucuz adresleri şöyle...

Merkez Bankası açıkladı: kapasite kullanımı arttı!

Türkiye Cumhuriyeti Merkez Bankası’nın yaptığı açıklamaya göre imalat sanayinde kapasite kullanım oranı (KKO), önceki aya göre 0,7 puan arttı.

Kapasite Proje Pazarlama İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kapasite Proje Pazarlama İnşaat Ticaret Limited Şirketi bugün Eyüpsultan'da Hüsnü Taş tarafından kuruldu.

Akmerkez tam kapasite çalışmaya başladı!

19 Mart'tan bu yana yalnızca market ve eczaneyle  sınırlı hizmet veren Akmerkez, tam kapasite çalışmaya başladı...

Başakşehir Çam ve Sakura Şehir Hastanesi 21 Mayıs'ta tam kapasite açılıyor!

Başakşehir Çam ve Sakura Şehir Hastanesi, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve Japonya Başbakanı Şinzo Abe'nin katılımıyla 21 Mayıs'ta tam kapasite olarak hizmete açılacak....

AVM'ler Haziran'da tam kapasite açılacak!

AYD Başkanı Hüseyin Altaş, AVM'lerin açılmasına ilişkin açıklamalarda bulundu. Altaş, AVM'ler için kademeli açılış planladıklarını söyledi ve "Biz 11 Mayıs'ta kademeli olarak, haziran ayı başından itibaren ise tamamen tam kapasite ile açılmayı planlıyoruz" dedi...

Antalya Havalimanı'nda kapasite artırılacak!

Antalya Havalimanı'nın Kapasite Artırımına Yönelik İlave Yatırımların Yapımı ile İç/Dış Hatlar, Genel Havacılık, CIP Terminalleri ve Mütemmimlerin İşletme Haklarının Kiraya verilmesi işi ihale edilecek.

3. İstanbul projesinde kapasite artışı!

ASAF İş Ortaklığı'nın Başakşehir'deki 3. İstanbul projesinde kapasite artışına gidildi. Projedeki kapasite artışı 6 milyon 302 bin 199 TL'ye mal olacak.

Günyüzü İnşaat Beylikdüzü projesinde kapasite artışı!

Günyüzü İnşaat Taahhüt ve Ticaret A.Ş'nin Büyükçekmece'deki AVM projesinde kapasite artışına gidildi.

1 Ocak itibarıyla tam kapasite İstanbul Havalimanı'ndayız!

THY Genel Müdürü Bilal Ekşi yaptığı açıklamada 1 Ocak 2019 tarihi itibarıyla tam kapasite İstanbul Havalimanı'nda hizmet vermeye başlayacaklarını söyledi.

ariston kapasite Haberi

ariston kapasite

Türkiye’deki ısıtma kapasitelerinde çığır açan 160 Kw ile 1896 Kw kapasite aralığında 18 ara kapasiteye sahip Ariston yer tipi Premix yoğuşmalı kazanlar Ariston ve Rendamax markaları ile satılıyor.


Yüzde 110,4’e varan verim 8 bar işletme basıncı, 1/7 modülasyon oranı ve paslanmaz çelik uzun ömürlü ana eşanjore sahip modelleri ile sektörde rakipsiz ürünler sunan Ariston Thermo Group duvar tipi kazanlarda da 45 Kw ile 150 Kw arasında 6 paslanmaz çelik eşanjörlü model ile tüketicilerin tercihi oldu.


“Hızlı tepkili kazan” özelliği taşıyan Ariston ve Rendamax markalı Premix yer tipi ve duvar tipi yoğuşmalı kazanlar, rakiplerine kıyasla gövdelerinde bulundurdukları minimum su hacmi ile kayıplara engel oluyor. Böylece minimum hacimde maximum kapasite elde ediliyor. Ayrıca brülör, kontrol paneli ve kazan Ariston ürünlerinde entegre halde olduğu...