18 / 04 / 2024

Ark Vista Evleri Kemerburgaz'da 1 milyon 900 bin dolara 5+2!

 Ark Vista Evleri Kemerburgaz'da 1 milyon 900 bin dolara 5+2!

Firma: Del Gayrımenkul Yatırım Ve İnşaat

Proje: Ark Vista Evleri

Ark Vista Evleri Kemerburgaz'da yer alan konutların fiyatları 1 milyon 900 bin dolardan başlıyor ve 2 milyon 500 bin dolara kadar çıkıyor



 Del Gayrımenkul Yatırım Ve İnşaat'ın hayata  geçirilen Ark Vista Evleri, zümrüt yeşili bir yaşama merhaba demek için 13 seçkin aileyi İstanbul’un göz bebeği Belgrad ormanlarının hemen kıyısında 13,000 metrekare üzerinde, içerisinde kuş cıvıltılarının eksik olmadığı villalarına bekliyor. 


Huzurlu ve konforlu bir yaşam için her ayrıntısı planlanmış villanız, şehir merkezine bir kahve içimi kadar yakın; karmaşa ve gürültüden Belgrad ormanları kadar uzaktır. Sizlerin huzur ve güvenliği için tam elektronik sistemle güvenliği sağlanan sitenin duvarları, çevresini saran ormandan mahrum etmeyecek şekilde tasarlanmıştır. Yeşil ve konforun harmanlanması ile 5+2 olarak dizayn edilen ve 510 metrekareden oluşan her bir villanın kendisine ait sadece bitkilerle ve ayraçlarla sınırları belirlenmiş bahçeleri olduğu gibi, ortak kullanıma açık yürüyüş yolları, eğimli bahçeleri, su parapetleri ve havuz vitamin barıyla da yaşamı daha konforlu hale getirebilecek, dinlendirici ve bir o kadar da eğlendirici bir ortam oluşmasına olanak sağlanmıştır.


İçinde dört katmanlı bir yaşam kurgulanan binaların bodrumda, gün ışığı alabilen spor ve hobi salonu ve servisler, zeminde bahçeyle bütünleşen salon ve mutfak, ahşap deck terasla kapalı alanların açık alanlara genişleyerek açılmasını sağlıyor. Salonun galerili, iki kat yüksekliğindeki mekanı, evin katları arasını ve bahçeyi fonksiyonel ve görsel olarak birbirine bağlıyor. Yatak odaları katı asma kat galerisi, salona alternatif bir kullanım mekanı sağlıyor. 


Çatı katı ebeveyn suiti ve pergolalı teras farklı bir kullanım katmanı oluşturuyor. Bütün bu yerleşim ve tasarım kriterleri ile ortaya çıkan kurgu; sadelik içinde zenginlik, çeşitlilik ve fonksiyonellikle arasının sunduğu nitelikleri çoğaltarak çağdaş bir yaşam ortamı sağlayan projede, 13 adet 5+2 villanın yanı sıra, özel güvenlik, 250 metrekare büyüklüğünde açık yüzme havuzu, açık otopark alanı, çocuk oyun alanı, yürüyüş alanı yer alıyor. 


Adres: Mithatpaşa Mahallesi Davutpaşa Caddesi Serin Çıkmazı Kemerburgaz-Eyüp/İSTANBUL 

Web Adresi: www.arkvista.net  


projeye sor



Geri Dön