26 / 04 / 2024

Arma Residence projesi!

Arma Residence projesi!

Firma: Okkalar İnşaat

Proje: Arma Rezidans

Konutların 48 ile 235 metrekare arasında değişen alanlara saip olduğu Arma Residence projesi, Okkalar İnşaat imzasıyla inşa ediliyor. Projede konut sahibi olmak isteyenler banka kredisi kullanabiliyor...



Stüdyo, 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon dairelerden oluşan Arma Residence projesi, İstanbul Anadolu yakası Pendik Kurtköy bölgesinde hayata geçiriliyor. 


Okkalar İnşaat projesi olarak yaşama geçirilen İstanbul Arma Residence ne zaman teslim sorusuna 2014 yılı Temmuz ayı sonu yanıtı veriliyor. Projede satışlar devam ediyor.


Banka kredisi ile konut sahibi olunan Arma Residence projesi,  30 milyon liralık yatırım bedeli ile hayata geçiriliyor. Projede yer alan konutların satışlarına devam ediliyor.


Arma Residence projesi!


264 adet daire ve 20 adet ticari birimden oluşan Pendik Kurtköy Arma Residence satılık daire alanları 48 ile 235 metrekare arasında değişiyor. 


Arma Residence projesi sosyal alanları arasında; toplantı odaları, kapalı-açık yüzme havuzu, fitness center, buhar odaları, sauna, kafeterya, restoran, çocuk bakım odası, kuru temizleme ile basketbol, voleybol, mini futbol sahası olan çok amaçlı spor tesisleri mevcut. 


Kurtköy Arma Residence Pendik iletişim:

Telefon : 0216 702 17 84

Web adresi : www.armabusinesslife.com

Merve AKDOĞAN/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön