27 / 04 / 2024

Armoni Residence, Gayrettepe'de MM Proje tarafından yükseliyor!

 Armoni Residence, Gayrettepe'de MM Proje tarafından yükseliyor!

Firma: MM Proje

Proje: Armoni Residence

MM Proje imzası ile hayata geçirilen Armoni Residence, 13 bin 960 metrekare inşaat alanı üzerinde, Beşiktaş Gayrettepe'de inşa ediliyor...



Modern mimarisi, seçkin detayları, benzersiz ayrıcalıkları ve zengin sosyal imkanlarıyla size kaliteli ve renkli bir yaşam, karlı bir yatırım vadeden Armoni Residences, İstanbul’un yeniden gelişime hazırlanan iş ve yaşam merkezi Gayrettepe’de, çevreyolu ve alışveriş merkezlerine yakınlığıyla değerli bir konumda yer alıyor.

 

MM Proje’nin hayata geçirdiği Armoni Residences, her katında hayatın farklı renklerini taşıyan mimarisiyle çok özel. Armoni Residences her katta yedi farklı daire tipi sunuyor. En kaliteli mobilya ve aksesuarlarla özenle dekore edilmiş, kat rengiyle uyumlu detaylara sahip dairelerde ayrıcalıklı yaşamın keyfine varacaksınız. Dairenizi, her detayıyla yaşama hazır teslim alabileceğiniz gibi, dilerseniz mobilya ve dekorasyonsuz olarak alıp, zevkinize göre de dekore edebilirsiniz. Gayrettepe Armoni Residences ayrıca, iş toplantı salonları, SPA ve fitness merkezleriyle de yaşamınıza konfor, dinamizm ve sağlık katacak!

 

Yaşam alanı olarak kullanabileceğiniz Armoni Residences’da dilerseniz, dairenizi kullanmadığınız süreçlerde residence yönetiminin kiralama hizmetine sunabilir ve dairenizi geleceğe dönük çok karlı bir yatırıma dönüştürebilirsiniz.  


0 (216) 651 77 30

http://www.mmproje.com.tr


projeye sor



Geri Dön