20 / 04 / 2024

Armonia Concept Residence projesinde daireler 119 bin TL'den başlıyor!

Armonia Concept Residence projesinde daireler 119 bin TL'den başlıyor!

Firma: Neva Prestij Yapı ve Alpak İnşaat

Proje: Armonia Concept Residence

Ankara İli'nin Eryaman İlçe'sinde yükselen Armonia Concept Residence projesi 10 blok şeklinde yükseliyor. Projede toplam 650 adet daire bulunuyor. Armonia Concept Residence projesinde daireler 119 bin TL'den başlıyor.



Alpak ve Neva Prestij Yapı tarafından hayata geçirilen Armonia Concept Residence projesi toplam 21 dönümlük arazi üzerinde bulunuyor. Projedeki daireler 1 oda 1 salon ve 2 oda 1 salon olarak tasarlandı. 


Armonia Concept Residence projesinde toplam 650 adet daire bulunuyor. 10 blok şeklinde yükselen projede toplam 10 adet dükkan da yer alıyor. Proje  Ankara  İli'nin  Eryaman İlçe'sinde bulunuyor.


Armonia Concept Residence projesinde  fitness salonu, çocuk kulübü, kütüphane, spor yolu, kamelya oturma alanı, açık otopark, sauna,  kapalı- açık yüzme havuzu, aquapark gibi seçenekler bulunuyor.


Armonia Concept Residence projesi metro bağlantısı ile bölgedeki tüm işyerleri, sanayi ve yerleşim yerlerinin yakınında yer alıyor. Proje E5 caddesine çıkan yola 40 metre kadar uzaklıkta yer alırken  TEM otoyoluna cephesi bulunuyor. 


Armonia Concept Residence projesinde daireler 119 bin TL'den başlıyor.  2+1 dairelerin ise 195 bin TL'den başlayan projenin tapuları hemen teslim edilirken dairelerin teslimi ise 2016 yılının Şubat ayı olarak planlanıyor.


Armonia Concept Residence iletişim!

Adres: Şehit Osman Avcı Mah. Kaplan Caddesi No: 11 Eryaman/Ankara

Tel:0312 280 24 24

Web: [email protected]

Tülay ÇENESİZ/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön