29 / 03 / 2024

Armonia Concept Residence Ankara projesinde 1+1 daireler 119 bin TL'den başlıyor!

Armonia Concept Residence Ankara projesinde 1+1 daireler 119 bin TL'den başlıyor!

Firma: Neva Prestij Yapı ve Alpak İnşaat

Proje: Armonia Concept Residence

Alpak ve Neva Prestij Yapı tarafından hayata geçirilen Armonia Concept Residence projesinde daireler 1+1 ve 2+1 şeklinde tasarlandı. Armonia Concept Residence Ankara projesinde 1+1 daireler 119 bin TL'den başlıyor.



Ankara İli Eryaman İlçe'sinde yükselen Armonia Concept Residence projesinde toplam 650 adet daire bulunuyor. Projede aynı zamanda 10 adet dükkan da yer alıyor.


Armonia Concept Residence  Ankara  projesi 10 blok şeklinde dizayn edildi. Projedeki daireler 1 oda 1 salon ve 2 oda 1 salon olarak tasarlandı. 


Armonia Concept Residence Ankara projesi toplam 21 dönümlük arazi üzerinde bulunuyor. Projede kapalı- açık yüzme havuzu, aquapark, fitness salonu, çocuk kulübü, kütüphane, spor yolu, kamelya oturma alanı, açık otopark, sauna gibi sosyal seçenekler sunuyor.


Armonia Concept Residence Ankara projesinin TEM otoyoluna cephesi bulunuyor. Metro bağlantısı ile bölgedeki tüm işyerleri, sanayi ve yerleşim yerlerinin yakınında yer alıyor. Proje aynı zamanda E5 caddesine çıkan yola 40 metre kadar uzaklıkta bulunuyor.


Armonia Concept Residence Ankara projesinde 1+1 daireler 119 bin TL'den başlıyor. Projedeki 2+1 daireler ise 195 bin TL'den başlıyor. İnşası devam eden projenin tapuları hemen teslim edilirken dairelerin teslimi ise 2016 yılının Şubat ayı olarak planlanıyor.


Armonia Concept Residence Ankara iletişim!

Adres: Şehit Osman Avcı Mah. Kaplan Caddesi No: 11 Eryaman/Ankara

Tel:0312 280 24 24

Web: [email protected]

Tülay ÇENESİZ/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön