25 / 04 / 2024

ARS Yapı İnşaat Turizm Mobilya Limited Şirketi Ataşehir Şubesi açıldı!

ARS Yapı İnşaat Turizm Mobilya Limited Şirketi Ataşehir Şubesi açıldı!

ARS Yapı İnşaat Turizm Mobilya Sanayi ve Dış Ticaret Limited Şirketi Ataşehir Şubesi, Aras Özkaymak tarafından 1 milyon 660 bin TL'lik sermaye ile 23 Ağustos'ta kuruldu



ARS Yapı İnşaat Turizm Mobilya Sanayi ve Dış Ticaret Limited Şirketi Ataşehir Şubesi, Aras Özkaymak tarafından 1 milyon 660 bin TL'lik sermaye ile 23 Ağustos'ta kuruldu. ARS Yapı İnşaat Turizm Mobilya Sanayi ve Dış Ticaret Limited Şirketi Ataşehir Şubesi Şube Temsilcisi Aras Özkaymak olarak belirlendi. 


ARS Yapı İnşaat Turizm Mobilya Sanayi ve Dış Ticaret Limited Şirketi Ataşehir Şubesi iş konusu; Her türlü inşaat taahhüt işleri,konut,işyeri inşaatlarını yapmak,satmak,kendi hesabına arazi ve arsalar almak,bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak. Prefabrik inşaat ve meskenler yapmak, yaptırmak ve bunları satmak, kiraya vermek. Şirket amacını gerçekleştirmek için her türlü gayrimenkul alabilir, satabilir, kiralar, kiraya verir, bunlar üzerinde ayni ve şahsi her türlü hakları tesis edebilir, ipotek alabilir, ipotek verebilir ve ipotekleri fek edebilir. Şirket, gayrimenkulleri üzerinde irtifak, intifa, sükna, gayrimenkul mükellefiyeti, kat irtifakı, kat mülkiyeti tesis edebilir. Her türlü gayrimenkullerle ilgili olarak tapu daireleri nezdinde cins tashihi, ifraz, tevhid, taksim, parselasyon ile ilgili her nevi muamele ve tasarrufları gerçekleştirebilir. ve 5.10.2006 tarihinde tescil edilen tadil tasarısında yazılı olan diğer işler.


ARS Yapı İnşaat Turizm Mobilya Sanayi ve Dış Ticaret Limited Şirketi Ataşehir Şubesi adres: Ataşehir, Ferhatpaşa Mahallesi, Yeditepe Caddesi, Fikri Öz Apartmanı, No:115. 


Geri Dön