19 / 04 / 2024

Murat Bulun Emlak İnşaat Dekorasyon Ticaret Limited Şirketi Ataşehir Şubesi açıldı!

Murat Bulun Emlak İnşaat Dekorasyon Ticaret Limited Şirketi Ataşehir Şubesi açıldı!

Murat Bulun Emlak İnşaat Dekorasyon Ticaret Limited Şirketi Ataşehir Şubesi, Mehmet Bulun Şube Müdürlüğü'nde 100 bin TL'lik sermaye ile 11 Haziran'da Ataşehir, Atatürk Mahallesi'nde kuruldu.



Murat Bulun Emlak İnşaat Dekorasyon Ticaret Limited Şirketi Ataşehir Şubesi, Mehmet Bulun Şube Müdürlüğü'nde 100 bin TL'lik sermaye ile 11 Haziran'da kuruldu. 


Murat Bulun Emlak İnşaat Dekorasyon Ticaret Limited Şirketi Ataşehir Şubesi iş konusu; 1- Her türlü konut, işyeri, fabrika, arazi ve arsa alımı, satımı, kiraya vermek ve gayrimenkul danışmanlığı yapmak, ve komisyonculuğu yapmak. 2- Her türlü inşaat taahhüt işleri; işyeri, ticarethane inşaatlarını yapmak, satmak, kendi hesabına arazi ve arsalar almak, bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak, her türlü inşaat malzemesi ve ekipmanlarını almak, satmak, kiralamak, kiraya vermek, ithalat ve ihracatını yapmak. 3- Her türlü dekorasyon işleri, tamirat ve boya işleri yapmak. 4- Dekorasyonla ilgili, boya, parke ve cam cila, duvar kağıdı, halıfleks, asma tavan-kartonpiyer, fayans-kalebodur, su ve elektrik tesisatı, çatı işleri yapmak.



Geri Dön