16 / 04 / 2024

Murat Bulun Emlak İnşaat Dekorasyon adres

Murat Bulun Emlak İnşaat Dekorasyon adres

Murat Bulun Emlak İnşaat Dekorasyon Ticaret Limited Şirketi Ataşehir Şubesi, Mehmet Bulun Şube Müdürlüğü'nde 100 bin TL'lik sermaye ile 11 Haziran'da Ataşehir, Atatürk Mahallesi'nde kuruldu.

Kıbrıs'ta emlak vergilerinin tamamı okullar için kullanılacak! 

Girne Belediye Başkanı Murat Şenkul, emlak vergilerinin tamamının okullar için harcanacağını açıkladı. İşte ayrıntılar...

Kentsel dönüşümde 2021'de neler değişti?

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum,  "Emlak Katılım Bankası Kentsel Dönüşüme İlişkin 3 Ana Finansman Çözümü" başlıklı basın açıklamasında bulundu. Murat Kurum, açıklamada, kentsel dönüşüm kapsamında yapılan çalışmaları aktardı...

Murat Kurum'dan Emlak Katılım Bankası açıklaması!

kentsel dönüşüm yönetmeliğine ilişkin bilgi veren Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum yaptığı açıklamada Emlak Katılım Bankası detaylarının kamuoyuyla paylaşacağını söyledi.

Emlak Katılım Bankası 21 Mart'ta faaliyete başlayacak!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, Emlak Katılım Bankası'nın 21 Mart itibarıyla bankacılık faaliyetlerine başlayacağını açıkladı.

Emlak Bankası kısa zaman içinde açılacak!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, "Emlak Bankası kısa zaman içerisinde yeniden halkımızın hizmetinde olacak." dedi...

Emlak Bankası için çalışmalar hızlandı!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, "Emlak Bankası ile sektöre ve gayrimenkul ile alakalı işlere destek olmak adına ithal malların burada üretilmesini sağlamak adına hızlı bir kuruluş süreci işletiyoruz." dedi.

Murat Kurum, Emlak Konut Başkanlığı'ndan istifa etti!

Emlak Konut GYO'nun Genel Müdürü ve Yönetim Kurulu üyesi olan Murat Kurum, Çevre ve Şehircilik Bakanı olarak atandığından görevinden istifa etti. 

Emlak Konut 2018'de yeni kampanya yapacak mı?

84 ay 0 faiz kampanyasında sunulan alternatiflerin oldukça iyi olduğunu söyleyen Murat Kurum, "Emlak Konut adına yaparız ama şu an için başka bir kampanya yapmayı düşünmüyoruz." dedi.

Fındık fiyatları emlak sektörünü de vurdu!

Emlak Danışmanı Murat Çebi, "Emlak sektörü, fındığa otomatikman endeksli çünkü Ordu’nun ekonomisini fındık çeviriyor." dedi.

Türk inşaat sektörü Körfez’de tanıtıldı!

Emlak Konut GYO, Cityscape Global 2017’ye katıldı. Emlak Konut GYO Genel Müdürü Murat Kurum, Emlak Konut projelerinin Ortadoğu’da dikkat çektiğini söyledi.

Emlak Konut kampanyasında projelerin limiti yüzde 30'a çıktı!

Emlak Konut GYO'nun başlattığı konut seferberliğinde rekor kırıldı. Emlak Konut GYO projelerinde 1 Şubat'ta başlatılan kampanyayla 2 bin 40 konut satıldı. Murat Kurum, 30 projede başlangıçta yüzde 20 olan limitleri 30'a çıkardıklarını belirtti.

Murat Kurum: Spor daha önemli seviyelere çıkacak!

Emlak Konut Genel Müdürü Murat Kurum, “Verilecek destekle ülkemizde sporun, her dalıyla toplumun moral ve motivasyonu açısından çok daha önemli seviyelere çıkacağına inanıyoruz” dedi.

Volkaan Grup İnşaat Emlak Turizm Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Volkaan Grup İnşaat Emlak Turizm Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Murat Değdeviren tarafından 100 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Murat Bulun Emlak İnşaat Dekorasyon adres Haberi

Murat Bulun Emlak İnşaat Dekorasyon adres

Murat Bulun Emlak İnşaat Dekorasyon Ticaret Limited Şirketi Ataşehir Şubesi, Mehmet Bulun Şube Müdürlüğü'nde 100 bin TL'lik sermaye ile 11 Haziran'da kuruldu. 


Murat Bulun Emlak İnşaat Dekorasyon Ticaret Limited Şirketi Ataşehir Şubesi iş konusu; 1- Her türlü konut, işyeri, fabrika, arazi ve arsa alımı, satımı, kiraya vermek ve gayrimenkul danışmanlığı yapmak, ve komisyonculuğu yapmak. 2- Her türlü inşaat taahhüt işleri; işyeri, ticarethane inşaatlarını yapmak, satmak, kendi hesabına arazi ve arsalar almak, bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak, her türlü inşaat malzemesi ve ekipmanlarını almak, satmak, kiralamak, kiraya vermek, ithalat ve ihracatını yapmak. 3- Her türlü dekorasyon işleri, tamirat ve boya işleri yapmak. 4- Dekorasyonla ilgili, boya, parke ve cam cila, duvar kağıdı, halıfleks,...