24 / 04 / 2024

Emlak Bankası için çalışmalar hızlandı!

Emlak Bankası için çalışmalar hızlandı!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, "Emlak Bankası ile sektöre ve gayrimenkul ile alakalı işlere destek olmak adına ithal malların burada üretilmesini sağlamak adına hızlı bir kuruluş süreci işletiyoruz." dedi.



 

Gayrimenkul sektörünün Çevre ve Şehircilik Başkanlığı desteğiyle hazırladığı indirim kampanyası bugün tanıtıldı.

Swissotel'de gerçekleştirilen toplantıya TMB Başkanı Mithat Yenigün, İNDER Genel Başkanı Nazmi Durbakayım, KONUTDER Başkanı Altan Elmas, İlbank Genel Müdürü Yusuf Büyük, Emlak Konut GYO Genel Müdürü Hakan Gedikli, T.C Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, Emlak Konut GYO Yönetim Kurulu Başkanı Ertan Keleş,  TOKİ  Başkan Yardımcısı Mehmet Özçelik, KİPTAŞ Genel Müdürü İsmet Yıldırım,Oyak Gayrimenkul Geliştirme Koordinatörü Ali Seydi Karaoğlu, GYODER Yönetim Kurulu Başkanı Doç. Dr. Feyzullah Yetgin katıldı.

"Türkiye İçin Kazanç Vakti" sloganıyla tanıtılan kampanyayla ilgili açıklamalar yapan Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, projelerin satış fiyatı üzerinden yüzde 10 indirim yapılacağını belirterek, "Eğer 500 bin liraysa buna yüzde 10 indirim yapılacak, 450 bin liraya fiyat inecek." diye konuştu.

Emlak Bankası için çalışmalar hızlandı!

Kurum, "Türkiye İçin Kazanç Vakti" sloganıyla gayrimenkul alanında hayata geçirilecek kampanya ile ilgili düzenlediği basın toplantısında, gayrimenkul sektörünün Türkiye'nin ekonomik şartlarında üzerine düşeni her zaman yerine getirdiğini, bunun da bir fedakarlık kampanyası olduğunu belirtti.


"Emlak Bankası için çalışmalar devam ediyor"

Son zamanlarda gündemde olan Emlak Bankası'yla ilgili de konuşan Murat Kurum, "Amerikan menşeli ürünlerin kullanılmayacağını, Emlak Bankası'nın kurulup, ithal ikameli malların yerli üretimde katkı sağlaması adına bankaca çalışma yaptığımızı, yine Emlak Bankası ile sektöre ve gayrimenkul ile alakalı işlere destek olmak adına ithal malların burada üretilmesini sağlamak adına hızlı bir kuruluş süreci işletiyoruz. İnşallah bunu da çok kısa zamanda kurup hem vatandaşlarımızın faydalanacağı hem de sektörün faydalanacağı bir banka olması yolunda hızlı adımlarımız var, inşallah yıl sonuna da bu süreci tamamlayacağız." dedi.

8 soruda konutta indirim kampanyası 2018!

Konutta tarihi kampanya yarın başlıyor!

Emlak Bank için Ümraniye'de yer tutuldu!

Ceren YÖRÜK/Emlakkulisi.com

 


Geri Dön