23 / 04 / 2024

emlak bankası kuruldu mu

emlak bankası kuruldu mu

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, yatırımların önemi hakkında konuştu. Kurum, "Emlak Katılım Bankasını hayata geçirdik. Emlak Katılım Bankasının en önemli vazifesi sosyal konut alanında projeler üretmek'' dedi.

Emlak Bankası geri döndü!

Bankacılık Düzenleme ve Denetleme Kurulu, Türkiye Emlak Katılım Bankası'nın kuruluşu için onay verdi.

'Emlak Bankası' sektör temsilcilerini umutlandırdı!

İMDER Başkanı İslam Yıldırım, Emlak Bankası'nın yıl sonunda tekrar açılacağının açıklanmasının sektörü yeniden umutlandırdığını söyledi. Yıldırım, bu kapsamda gayrimenkul sektörünün banka aracılığıyla desteklenebileceğini ifade etti.

Emlak Bankası için çalışmalar hızlandı!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, "Emlak Bankası ile sektöre ve gayrimenkul ile alakalı işlere destek olmak adına ithal malların burada üretilmesini sağlamak adına hızlı bir kuruluş süreci işletiyoruz." dedi.

1942 yılında Emlak Bankası Küçük Çamlıca'da büyük arsa satıyormuş!

1942 yılında Emlak ve Eytan Bankası ''Bulunmaz büyük fırsat'' başlığı altında Küçük Çamlıca'da açık artma ve peşin fiyatla büyük arsa satış ilanı vermiş.

1941'de Emlak Bankası tarafından Boğaz'da satılık yalı, arsa, köşk ve koru...

1941 yılında Emlak Bankası, Boğaziçi'nin en seçkin yerinde sahile 82 metre yakınlıkta yalı arsası, köşk ve koru satıyormuş.

1940'ta Emlak Bankası'nın Taksim Kışlası'na yaptıracağı inşaata belediyeden tepki! 

1940 yılında Taksim Kışlası arasına Emlak Bankası'nın inşa edeceği binalara belediye tepki gösterdi. 

Ev hanımlarına müjde! Aile ve Gençlik Bankası kurulduğunda emeklilik fırsatı sağlanacak! İşte detaylar...

Ev hanımlarına emeklilik fırsatı geldi. Yürürlüğe girecek yeni düzenleme ile ev kadınlarının emekliliğine destek sağlanacak. İşte ev hanımlarına emeklilik fırsatına dair gelişmeler... 

Türkiye'nin ilk dijital katılım bankası kuruldu! BDDK Hayat Katılım Bankası'na faaliyet izni verdi

Türkiye'de hızlı tüketim malları ve Liman işletmeciliği yapan Hayat Holding, Türkiye'nin ilk dijital bankası Hayat Katılım Bankası'nı kurarak bankacılık sektörüne girdi.

Devlet dairelerinde çalışanlar dikkat! Herkese 35 bin TL kredi müjdesi!

Bir devlet bankası olarak Halk Bankası, kurulduğu günden bu güne pek çok kesimden kişiye ekonomik anlamda sunan bankalardan. Halk Bankası, şimdi de kamu çalışanları için oldukça avantajlı bir kredi kampanyası sağlıyor.

Emlak Bankası da konut mağduru oldu!

Emlak Bankası, orman arazisi ve askeri bölge üzerinde hayata geçirilen konut kooperatifi projesinden 200 konut almak için peşin para ödedi fakat konutları henüz alamadı.

Emlak Bankası Yönetim Kurulu Eski Üyesi Galip Altıay vefat etti!

Emlak Bankalılar Yönetim Kurulu Eski Üyesi Galip Altıay hayatını kaybetti

Karşıyaka Belediyesi'nden Emlak Bankası Konutları açıklaması! 

İzmir'e bağlı Karşıyaka Belediye Başkanı Cemil Tugay, Atakent Mahallesi'nde bulunan Emlak Bankası konutlarıyla ilgili açıklamada bulundu.

İzmir'de kentsel dönüşüm projelerinin engellendiğini iddia eden gruptan açıklama!

İzmir'de hayata geçirilen Emlak Bankası konutlarında yaşayan vatandaşlar kentsel dönüşüm projelerinin engellendiğini öne sürdü...

Karşıyaka Örnekköy kentsel dönüşüm projesinin temel atma töreninde protesto!

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Karşıyaka Örnekköy Mahallesi'nin temel atma ve yıkım törenine katıldı. Kılıçdaroğlu, törende Atakent Mahallesi Emlak Bankası Konutları sakinlerinin protestosu ile karşılaştı.

İzmir Karşıyaka sakinlerinin imar tepkisi: Felaket yaşanmadan çözüm bekliyoruz!

İzmir'in Karşıyaka ilçesi Atakent Mahallesi'ndeki Emlak Bankası Konutları sakinleri, Karşıyaka Belediyesi'nin kendilerine kentsel dönüşüm konusunda imar engeli çıkarması sebebiyle, tepki gösterdi. 

Yavuz Yükselir: Avrupa’nın Emlak Bankası’nı kuracağız!

Avrupa Birliği’nin özellikle ekonomi çerçevesinde alınması gerekli önemli kararlarda birlik sağlayamadığını dile getiren Yükselir Grup Yönetim Kurulu Başkanı Yavuz Yükselir "Avrupa'daki barışın devam etmesinin şartı AB ve Euro" dedi.

emlak bankası kuruldu mu Haberi

emlak bankası kuruldu mu

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum ve beraberindeki AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Jülide Sarıeroğlu ve Sanayi ve Teknoloji Bakan Yardımcısı Hasan Büyükdede ile kentteki bir otelde gerçekleştirilen Ceyhan Petrokimya Endüstri Bölgesi Tanıtım Toplantısı'na katıldı.

Hürriyet'te yer alan habere göre; burada konuşan Kurum, Türkiye Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın son Cezayir ziyaretinde, ülkede polipropilen tesisi kurulacağı müjdesi verdiğini söyledi.

Bu müjdenin Adana'da çok büyük heyecanla karşılandığını belirten Bakan Kurum, "İnşallah tamamlandığında, hem Çukurovamız hem ülkemiz petrokimya sektöründe söz sahibi olacak. Bu merkez çok önemli bir proje olarak Adana'da, Çukurovamızda, Ceyhanımızda yükselecektir. Bu projenin ortaklık anlaşması, 2018 yılında tamamlandı. Artık bugün projenin startını veriyoruz. Bu projeyle Adanamız çok önemli bir petrokimya tesisine kavuşmuş olacak. Artık vaatler bitti, uygulamaya geçiyoruz." diye konuştu.

"EMLAK KATILIM BANKASINI...