25 / 04 / 2024

Arsal Arısal Kocaeli Mimarlar Odası Başkanlığı'na aday!

Arsal Arısal Kocaeli Mimarlar Odası Başkanlığı'na aday!

Kocaeli Mimarlar Odası Başkanı Yalçın Ergen' in istifasının ardından yerine gelen C. Arsal Arısal 6. Olağan Genel Kurulu' nda Mimarlar Odası başkanlığına aday olduğunu açıkladı.




Mimarlar Odası Başkanı Yalçın Ergen'in istifasının ardından yerine gelen C.Arsal Arısal 6. Olağan Genel Kurulu'nda Mimarlar Odası başkanlığına aday olduğunu açıkladı. Açıklama sırasında Didem Erten Bilgiç Füsun Yılmaz Deniz, Özlem Boncuk ve M. Burak Taşerimez'de hazır bulundu. 


Mimarlar Odası Başkanı Yalçın Ergen in istifasının ardından yerine gelen Arsal Ansal Mimarlar Odası nda başkanlığa talip olduğunu açıkladı.

 

Mimarlar Odası Başkanı Yalçın Ergen'in istifasının ardından yerine gelen Arsal Arısal dün Mimarlar Odası tarihi binada bir basın açıklaması gerçekleştirerek, İlli Ocak tarihleri arasında yapılacak Mimarlar Odası 6. Olağan Genel Kurulu'nda Mimarlar Odası Başkanlığına aday olduğunu açıkladı. Açıklama sırasında Didem Erten Bilgiç Füsun Yılmaz Deniz, Özlem Boncuk ve M. Burak Taşerimez'de hazır bulundu. 


ÖRGÜTÜMÜZ AMACINDAN SAPMADI 


İki dönemdir odada yönetim kurulu üyesi sekreteri olarak görev yaptığını belirten Arsal, "Yapılan son yasala düzenlemeler sonrasında meslek örgütümüz işlevsizleştirilmeye başladı. Bu nedenle meslek örgütümüz tarihinin en zor günlerini yaşıyor. Gönüllü bir şekilde verdiğimiz bu hizmeti sürdürmeyi hedefliyoruz. Çünkü örgütsüz bir başarımn sağlanması mümkün değil. 1954 yılından beri kurulan örgütümüz hiçbir zaman amacından sapmadı. Bizler hiç kimseye boyun eğmedik. 


Kent ve toplum için doğru neyse o işi yapmaktan hiç çekinmedik. Bu nedenle ben ve 6 gönüllü arkadaşım yeni yönetime talibiz. Kentimiz ve ülkemizi için en iyi neyse onu yapmaya devam edeceğiz" dedi. 


ŞU AN TEK ADAYIM 


Kongre ile ilgili bir takım bilgilerde aktaran Arsal, "Çoğunluk sağlandığı takdirde 4-5 Ocak'ta kongremiz gerçekleştirilecek. Çoğunluğu sağlayamazsak eğer kongremiz 11-12 Ocak tarihleri arasında yapılacak. Şu an henüz benden başka aday çıkmadı. Unutmamak gerekir ki, organize olmuş azınlıklar, organize olmamış yığınlara hükmederler" diyerek sözlerini noktaladı. 


ARSAL ARISAL KİMDİR?


1976 İzmit'te doğdu. Mimar Sinan Üniversitesi Mimarlık Fakültesi Mezunu olan Arısal, 2010 yılında Kocaeli Üniversitesi Yüksek Lisans mezunu. Halen Mimar Sinan Üniversitesinde doktora eğitimi devam ediyor. Oda'da beşinci ve altıncı dönemde sekreter üyelik yaptı. 2004 yılından beri özel bir inşaat şirketinde çalışıyor. 

Mimarlar Odası Yeni Yönetime Talip Olanlar: Arsal Arısal (Başkan adayı) Mehmet Kozcağız Didem Erten Bilgiç Füsun Yılmaz Deniz Özlem Boncuk Fatih Sıdalı Burak Taşerimez 


Kocaeli Bizim Yaka


Geri Dön