19 / 04 / 2024

Art Design'den ücretsiz danışmanlık hizmeti!

Art Design'den ücretsiz danışmanlık hizmeti!

Türkiye'deki Art Deco tarzının öncüsü Art Design, proje mimarlığı hizmeti ile ücretsiz danışmanlık veriyor. Art Deco ve Luxury Modern mobilya tasarımlarıyla yaşam alanlarında fark yaratıyor.



Art Deco tarzını Türkiye'ye getiren Art Design, kişiye özel proje mimarlığı hizmeti ile ücretsiz danışmanlık veriyor. Mekanları kaliteli ve fonksiyonel yaşam alanlarına dönüştüren Art Design, satış öncesi ve sonrası hizmeti ile de kullanıcıya sahip olduğu üründen maksimum düzeyde yararlanma imkanı sunuyor.

Art Design Yönetim Kurulu Başkanı Turgay Terzi, kişiye özel iç mimarlık danışmanlığı hakkında bilgi verdi. Terzi, “Bir proje önce sizin hayaliniz olarak başlar. Çiziminden, imalatına, 3D görsel uygulama ile gösteriminden kurulumuna kadar tüm aşamaları ise biz yerine getirip “anahtar teslim” projeler üretiriz. İmalat ekibimizin titizliği ve mimari ekibimizin tasarım deneyimi ve vizyonuyla markamızın uzmanlığını birleştirerek danışanlarımıza sürpriz yaşatmayıp, birlikte ve kişiye özel kararlaştırdığımız tasarımlarımızı hayata geçiriyoruz. Art Design olarak Art Deco veya Luxury Modern akımlarını modellerimize yansıtırken, en büyük avantajımız kişiye ve mekana özel tasarımlar oluşturmamız. Bunun için müşterilerimizin isteklerini çok iyi analiz ediyor, yaşadıkları mekanı mercek altına alıyor ve bu doğrultuda kendilerine en uygun Art Deco veya Luxury Modern tasarımları ortaya çıkarıyoruz. Üstelik bu kişiye özel hizmet için kesinlikle ücret talep etmiyoruz.’’ şeklinde konuştu.


Geri Dön