23 / 04 / 2024

Artaş Avrupa Konutları Kale projesi!

Artaş Avrupa Konutları Kale projesi!

Firma: Artaş İnşaat

Proje: Avrupa Konutları Kale

Artaş Avrupa Konutları Kale projesi satışları devam ediyor. Daire alanlarının 77 metrekare ile 210 metrekare arasında değişiklik gösterdiği projede teslimler Temmuz 2016 tarihinde gerçekleşecek.



Artaş İnşaat imzası ile inşa edilen  Avrupa Konutları Kale  projesi 599 tane daire, 30 tane mağaza ve 52 tane ofisten oluşuyor. Zeytinburnu - Cevizlibağ'da yükselen projede satış süreci hızla devam ediyor. 


Artaş Avrupa Konutları Kale projesi 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon dairelerden meydana geliyor.  Projedeki dairelerin alanları 77 metrekare ile 210 metrekare arasında değişiyor. 


1 oda 1 salon dairelerin tamamının satışının bittiği Artaş Avrupa Konutları Kale projesi daire fiyatları 800 bin TL'den başlıyor ve 1 milyon 986 bin TL'ye kadar ulaşıyor. 


Artaş Avrupa Konutları Kale projesi 650 milyon TL yatırım bedeli ile inşa ediliyor. Banka kredisi ile daire bedelinin yüzde 75'ine kadar vade yapılan projede bloklar az katlı olarak tasarlandı. 


Artaş Avrupa Konutları Kale projesi içerisinde  fitness merkezi, 2 kapalı yüzme havuz, açık spor alanları, kapalı otopark, sauna, buhar odası, Türk Hamamı gibi sosyal alanlar bulunuyor.


Avrupa Konutları Kale nerede?

Adres: Maltepe mah. Londra asfaltı cd. No:32 Cevizlibağ / Zeytinburnu /  İstanbul 


Avrupa Konutları Kale iletişim

Telefon: 444 38 25

Web Sitesi: www.avrupakonutlarikale.com

Esra Nur AÇKI/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön