19 / 04 / 2024

Artaş-Aydınlı-Invest Vadistanbul Park satılık!

Artaş-Aydınlı-Invest Vadistanbul Park satılık!

Firma: Artaş Grup, Aydınlı Grup ve Invest İnşaat

Proje: Vadistanbul Park

Artaş-Aydınlı-Invest Vadistanbul Park satılık daire fiyatları 730 bin TL'den başlıyor. İstanbul Ayazağa Cendere'de inşa edilen projenin ödeme planı doğrultusunda banka kredisiyle vade fırsatı sağlanıyor.



Vadistanbul Park Residence'nin 22 bin metrekare mağaza alanı, 120 bin metrekare ofis alanı mevcut. Artaş, Aydınlı ve Invest imzası ile yükselen projede teslimlerin 2018 yılı Kasım ayında gerçekleşmesi planlanıyor. 


Artaş-Aydınlı-Invest  Vadistanbul Park  satılık konut tipleri 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon, 4 oda 1 salon ve 5 oda 1 salon olarak tasarlandı. Proje İstanbul Ayazağa-Cendere bölgesinde hayata geçiriliyor. 


762 adet konut ve ticari alanların bulunduğu Vadistanbul Park Cendere'de yüzde 25 peşin ödemelerde, kalan yüzde 75'lik bedel için banka kredisiyle yüzde 1.13 faiz oranlı vade uygulanıyor. 


Artaş-Aydınlı-Invest Vadistanbul Park satılık ev fiyatları 730 bin TL'den başlangıç gösteriyor. Projede yüzme havuzu, basketbol sahası ve çocuk oyun alanları gibi sosyal donatı alanlarına yer veriliyor. 

14 soruda Ayazağa Vadi İstanbul Park projesi!

Vadistanbul Park Ayazağa satış ofisi

Tel: 444 53 35

Web: www.vadistanbul.com

Özge ÇAKIR/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön