25 / 04 / 2024

Şişli Vadistanbul Park ödeme koşulları

Şişli Vadistanbul Park ödeme koşulları

Artaş-Aydınlı-Invest Vadistanbul Park satılık daire fiyatları 730 bin TL'den başlıyor. İstanbul Ayazağa Cendere'de inşa edilen projenin ödeme planı doğrultusunda banka kredisiyle vade fırsatı sağlanıyor.

Pera Palas Otel ve Şişli Etfal Hastanesi’nin mülkiyetleri devredildi mi?

Taksim Gezi Parkı’nın mülkiyetinin İBB’den alınıp Sultan Beyazıt Hanı Veli Hazretleri Vakfı’na devredilmesine gelen tepkiler üzerine Vakıflar Genel Müdürlüğü açıklamada bulundu. Açıklamada; Pera Palas Otel ve Şişli Etfal Hastanesi’nin mülkiyetlerinin de aynı vakıf adına tescil edildiği belirtildi.

Şişli'ye Feriköy Kent Parkı yapılıyor!

Şişli'ye Feriköy Kent Parkı geliyor. İSKİ'ye ait boş binaların yıkılmasıyla yapılacakı parkın inşaat çalışmaları havadan görüntülendi. 

Vadistanbul Park güncel fiyatları!

Vadistanbul'un son etabı olarak hayata geçirilen Vadistanbul Park'ta toplam 762 adet daire bulunuyor. Projede 36 vade farksız ödeme seçeneği sunuluyor..

Vadistanbul Park etabı fiyatları 2017!

Vadistanbul Park etabında güncel fiyatlar 846 bin 370 TL'den başlayarak değişiyor. Vadistanbul Park projesinde yaşam yıl sonunda başlıyor...

Çiğli'deki Bintaş Park Evleri satışta!

Çiğli'de tamamlanarak yaşama açılmaya hazır olan Bintaş Park Evleri, düzenlenen bir toplantıyla tanıtıldı. İzmir Çiğli'de hayata geçirilen projede fırsatlar sürüyor.

Şişli'deki parklar yenileniyor!

Şişli Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü Şişli sınırları içinde yer alan park ve yeşil alanları yenileyor. Yapılan çalışmalarŞa parklara daha modern bir görünüm kazandırılıyor.

Güneşli Palmiye Bahçeleri: Güneşli Palmiye Park projesinin adı değişti!

Demir Group imzasıyla hayata geçirilen Güneşli Palmiye Park projesinin adı "Güneşli Palmiye Bahçeleri" oldu. Proje 112 daire ve 19 ticari üniteden meydana geliyor.

Çiğli Egekent'e 6 dönümlük park!

İzmir Büyükşehir Belediyesi, modern semt park yatırımlarına hız kesmeden devam ediyor. Çiğli Ege Kent Mahallesi'nde yapımına başlanan 6 dönümlük yeni parkın bölgeye değer katması bekleniyor.

Güneşli Nurol Park proje fiyatları 2017!

Güneşli Nurol Park proje fiyatları 563 bin TL'den başlayarak değişiyor. Nurol Park Evleri'nde 20 yıl taksitli ödeme fırsatı sunuluyor...

Çiğli'ye Ahmet Taner Kışlalı Parkı geliyor!

İzmir Büyükşehir Belediyesi, Çiğli Ahmet Taner Kışlalı mahallesinde lavanta, kekik, yasemin ile defne yaprağı kokularının yayılacağı 19 bin metrekarelik yeni bir park kuruyor. 350 ağacın dikileceği park, aynı zamanda seyir teraslarıyla kentlilerin yeni buluşma noktası olacak.

Şişli Belediyesi'nden tünel projesine itiraz!

CHP'li Şişli Belediyesi Maçka Parkı'nın bir bölümüne yapılması planlanan tünel projesiyle ilgili imar planlarına itiraz etti.

Vadistanbul Park satış fiyat listesi!

Vadistanbul Park satış fiyat listesi 787 bin 600 TL'den başlayarak değişiyor. Vadistanbul Park projesinde teslimler bu yıl sonunda yapılıyor...

Vadistanbul Park proje fiyatları 2017!

Vadistanbul Park proje fiyatları 787 bin 660 TL'den başlayarak değişiyor. Vadistanbul Park'ta uygun faiz oranları ile 120 aya kadar taksit imkanı sunuluyor...

Şişli Vadistanbul Park ödeme koşulları Haberi

Şişli Vadistanbul Park ödeme koşulları

Vadistanbul Park Residence'nin 22 bin metrekare mağaza alanı, 120 bin metrekare ofis alanı mevcut. Artaş, Aydınlı ve Invest imzası ile yükselen projede teslimlerin 2018 yılı Kasım ayında gerçekleşmesi planlanıyor. 


Artaş-Aydınlı-Invest Vadistanbul Park satılık konut tipleri 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon, 4 oda 1 salon ve 5 oda 1 salon olarak tasarlandı. Proje İstanbul Ayazağa-Cendere bölgesinde hayata geçiriliyor. 


762 adet konut ve ticari alanların bulunduğu Vadistanbul Park Cendere'de yüzde 25 peşin ödemelerde, kalan yüzde 75'lik bedel için banka kredisiyle yüzde 1.13 faiz oranlı vade uygulanıyor. 


Artaş-Aydınlı-Invest Vadistanbul Park satılık ev fiyatları 730 bin TL'den başlangıç gösteriyor. Projede yüzme havuzu, basketbol sahası ve çocuk oyun alanları gibi sosyal donatı alanlarına yer veriliyor. 

14 soruda Ayazağa Vadi İstanbul...