25 / 04 / 2024

Artaş İnşaat Avrupa Konutları Kale satılık ofis!

Artaş İnşaat Avrupa Konutları Kale satılık ofis!

Firma: Artaş İnşaat

Proje: Avrupa Konutları Kale

Artaş İnşaat Avrupa Konutları Kale satılık ofis fiyatları metrekare büyüklüklerine bağlı olarak değişiyor. Teslim tarihi Nisan 2016 olarak belirlenen projede banka kredisi ile ödeme yapılabiliyor.



İstanbul Zeytinburnu Cevizlibağ'da,  Artaş İnşaat  imzası ile hayata geçirilen Avrupa Konutları Kale'de 599 adet daire ile birlikte 52 ofis ve 30 ticari ünite bulunuyor. Proje 10 katlı 9 blok halnde yükseliyor.


Artaş İnşaat  Avrupa Konutları Kale  satılık ofis alanları minimum 247 metrekare olarak tasarlandı. Projede dairelerin büyüklükleri ise 77 metrekare ile 210 metrekare arasında farklılık gösteriyor. 


Banka kredisine uygun olan Avrupa Konutları Kale Topkapı'da 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon daire seçeneklerine yer veriliyor. Projenin 2016 yılı Nisan ayında teslim edilmesi öngörülüyor.


Fitness center, oyun alanları, yüzme havuzu, sauna ve Türk hamamı gibi sosyal donatı alanlarına sahip Avrupa Konutları Kale Rezidans  37 bin metrekare arsa üzerinde inşa ediliyor.


Artaş İnşaat Avrupa Konutları Kale satılık ofis fiyatları 1 milyon 926 bin TL'den, daire fiyatları ise 641 bin TL'den başlıyor. Projede yer alan ticari alanlar 26 Mayıs Salı günü görücüye çıkıyor. 


Avrupa Konutları Kale adres: Maltepe Mah. Londra Asfaltı Cd. No:32 Cevizlibağ - Zeytinburnu / İstanbul


Avrupa Konutları Kale Cevizlibağ iletişim

Telefon: 444 38 25

Web Sitesi: www.avrupakonutlarikale.com

Özge ÇAKIR/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön