24 / 04 / 2024

Arte İnşaat projelerinde 600 bin TL'ye lüks konut!

Arte İnşaat projelerinde 600 bin TL'ye lüks konut!

Arte İnşaat, müşterilerine lüks konutlara uygun fiyatlarla ulaşabilme fırsatı sunuyor, Arte Yönetim Kurulu Üyesi Can Gürler, 48 ay içerisinde toplam 291 bin 983 metrekarelik konut inşaat alanıyla önemli bir başarıya imza attıklarını söylüyor.




İnşaat, sağlık ve eğitim sektöründe kalitenin markası haline gelen Arte İnşaat, müşterilerine lüks konutlara uygun fiyatlarla ulaşabilmenin de kapılarını açıyor. Müşteri beklentilerinin farkında olan Arte İnşaat; Arte Borgo, Arte 168, Arte 114, Arte İcon, Arte Blue ve Arte Kent gibi projelerle, insanların beklentilerini karşılamaya hazırlanıyor. Projeler Ankara'nın gözde yerleşim merkezlerinden olan Çayyolu, Alacaatlı ve Yaşamkent bölgesinde konumlanırken konutlar ortalama 600 bin lira satış fiyatıyla sahiplerini bekliyor. Arte Yönetim Kurulu Üyesi Can Gürler, 48 ay içerisinde bin 418 konut ve 103 ticari olmak üzere toplam 291 bin 983 metrekarelik konut inşaat alanıyla müşterilerine yeni projeler sunmaya devam ettiklerini söylüyor. Gürler, grup bünyesinde yaklaşık 450 kişiye istihdam ettiklerini ifade ederek ekliyor: "2016'da olduğu gibi 2017'de de ekonomiye her anlamda katkı vermeye devem edeceğiz. 


Aileler için ayrıcalıklı bir yaşam Ailelerin keyifli vakit geçirebilmesi için birçok sosyal aktivite imkanını bünyesinde barındıran Arte Borgo Projesi'nde kapalı büyük ve çocuk havuzları, fitness salonu, spor salonu, çocuk parkı, sosyal tesis, tenis kortu, basketbol sahası, voleybol sahası, yürüyüş alanları, dinlenme alanları, açık süs havuzları, kapalı otopark ve 24 saat güvenlik gibi sosyal donatılar ailelere ayrıcalıklı bir yaşamın kapılarını açıyor. 


YEŞİL BİR YAŞAMIN ANAHTARI

Ankara'nın son yıllarda hızla gelişen ve günden güne değerlenen bölgesi Beytepe'de hayata geçirilecek olan Arte Borgo Projesi, ev almak isteyenlere şehrin kalabalık ve gürültüsünden izole edilmiş, kaliteli, yemyeşil bir yaşamın anahtarını sunuyor. Birçok başarılı projeye imza atmış olan Arte İnşaat tarafından son inşaat teknolojileri kullanılarak ve Deprem Yönetmeliği'ne uygun olarak inşa edilen Arte Borgo Projesi'nin 38 bin metrekare alan üzerinde 5 blok 2 etap halinde tamamlanması planlanıyor. Bunun 1. Etabı 10 bin 830 metrekare alan üzerinde 2 blok 24 katlı 138 daireden oluşacak inşaata başlanırken, bu bloğun 2018'in aralık ayında teslim edilmesi hedefleniyor. 


1. Etap da 9 bin metrekare rekreasyon alanları, yeşil alanlar, spor ve dinlenme alanlarına ayrıldı. Toplam inşaat alanı 100 bin metrekare olan Arte Borgo Projesi'nde konut büyüklükleri 250 metrekare ile 290 metrekare arasında değişiyor. Konforlu, ferah ve modern çizgileri taşıyan 430 adet konutun yer aldığı projede 5+1 daire seçenekleri yer alıyor. Arte Borgo Projesi'nde peşin ödeme avantajlarıyla beraber kişiye özel cazip ödeme seçenekleri sunuluyor. Ayrıca proje karlı bir yatırım olarak da öne çıkıyor. Proje bölgedeki hastanelere, okullara, eğlence merkezlerine oldukça yakın bir lokasyonda konumlandırılmış olmasıyla öne çıkıyor. Proje ulaşım alternatiflerinin çeşitliliği ile de dikkat çekiyor. 



Ekonomist Ankara



Geri Dön