28 / 03 / 2024

Arte Verde'de 750 bin TL'ye! Hemen teslim!

Arte Verde'de 750 bin TL'ye! Hemen teslim!

Acıbadem'de yer alan Arte Verde projesinde kalan son 13 konutun satışı devam ediyor



Arte Verde'de fiyatlar 750 bin TL'den başlıyor. 9 blokta 90 konuttan meydana gelen projede kalan son 13 konutun satışı devam ediyor. Alanları 240 metrekare olan 4+1 çatı dubleksleri ile alanları 310 metrekare olan 5+1'lerin satışı yapılıyor. Tamamı peşin ödemelerde özel indirimler yapılıyor. Akbank ve Finans Bank'tan 120 aya kadar konut kredisi kullanılabiliyor.

Yaşamın 1 yıldır devam ettiği projede konut teslimi hemen yapılıyor.

Arte Verde Projesi 7 tepe İstanbul'un en yüksek tepelerinden Çamlıca'nın eteklerinde Acıbadem'de yer alıyor. Yeşil alan için ayrılan 10 dönüm arazi sayesinde temiz havanın merkezinde konumlanan proje, Boğaziçi Köprüsü'ne ve Bağdat Caddesi'ne 6, Kadıköy'e 3.5 kilometre mesafede yer alıyor.

Önalanlar İnşaat tarafından hayata geçirilen projede, 14 dönümlük arazinin sadece 3 dönümü inşaat alanına ayrılıyor. 1 dönüm arazisi sosyal alanlara ayrılan projede, butik site konsepti yaratılıyor.

Pojede yer alan bahçe dubleksi, bahçeli villa ayrıcalığı sunuyor.

Arte Verde'de yürüyüş parkuru, tenis kortu, basketbol sahası, kapalı spor salonu ve  önü açılabilen kapalı yüzme havuzu mevcut.

Arte Verde Sitesi'nin satış ve pazarlamasını üstlenen RE/MAX Piramit Ofisi, bu projede sıfır komisyon ile hizmet veriyor.

 www.arteverde.com.tr

0216 327 30 35

 


Geri Dön