25 / 04 / 2024

Arterium Villas'ta 500 bin dolara 5+1 dubleksler!

Arterium Villas'ta 500 bin dolara 5+1 dubleksler!

Firma: Cathay İnşaat

Proje: Arterium

Cathay İnşaat tarafından İstanbul Başakşehir'de temelleri atılan villa projesi Arterium Villas'ta teslimler 2013'ün Aralık ayında tapılacak.



Cathay İnşaat'ın İstanbul Başakşehir'de temelleri 2012'in ortalarında atılan Arterium Villas projesinde teslimler 2013'ün aralık ayında yapılacak. 


32 dubleks daireden oluşan Arterium Villas'ta çatı ve bahçe dubleksi seçenekleri mevcut. 335 metrekare ve 365 metrekare arasında değişen büyüklükte dublekslerin yer aldığı projede daireler 4+1 ve 5+1 seçeneklerinden oluşuyor.


Arterium Villas'ta


- 335 metrekarelik 4+1 çatı dubleksi 500 ile 900 bin dolar 


- 365 metrekarelik 5+1 bahçe dubleksi 500 ile 900 bin dolar arasında değieşn fiyatlardan satılıyor.


Yüksek kaliteli malzemelerin kullanıldığı Arterium Villas'ta villalar gündelik yaşamın pratikliğine uyum sağlıyor. Projenin  sosyal tesisleri arasında içinde sauna ve yüzme havuzunun da bulunduğu fitness & wellness center, kafe ve bir mini sinema yer alıyor. 



Dairelerin içinde Bulaşık makinesi, fırın, ocak, fırın üstü aspiratör, mikro dalga fırından oluşan ankastre seti, ahşap ya da lake banyo dolapları, yüksek güvenlikli çelik kapı bulunuyor. Projenin daire dışı alanlarında ise Villa başına iki araçlık kapalı otopark, villa başına altı metrekarelik depo alanı ve Jeneratör, her villa için en az iki haftalık su ihtiyacını karşılayabilecek büyüklükte su deposu ve hidrofor sistemi, 24 saat sıcak su ve ısınma sağlayan müstakil kombi sistemi, uydu TV sistemi, görüntülü ve kontrollü kapı girişi, kapalı devre kameralı izleme sistemi, hırsız alarmı, hareket alarmı, yangın alarmından oluşan tam güvenlik sistemi, ısı ve ses yalıtımlı dış duvar ve döşemeler, ısı, ses ve ışık yalıtımlı pencere doğrama ve cam sistemleri, otomatik kapılı asansörler, otomatik bahçe sulama ve aydınlatma sistemi, özgün peyzaj tasarımı gibi donanımlar bulunuyor. 


0212 485 98 00

www.arterium.com.tr

Burcu KILIÇARSLAN 

 



projeye sor



Geri Dön