26 / 04 / 2024

Artvin Eski Köprübaşı'nda yürütülen inşaat çalışmaları!

Artvin Eski Köprübaşı'nda yürütülen inşaat çalışmaları!

Artvin'de Eski Köprübaşı mevkiinde yürütülen inşaat çalışmaları meclis gündemine taşındı. CHP'li Bayraktutan, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...



CHP Artvin Milletvekili Uğur Bayraktutan, Artvin'de Eski Köprübaşı mevkiinde yürütülen inşaat çalışmalarına ilişkin soru önergesi hazırladı. Bayraktutan, sorusunun İçişleri Bakanı Süleyman Soylu tarafından yanıtlandırılmasını istedi.

CHP'li Bayraktutan, ''Aşağıda belirtilen sorularımın İçişleri Bakanı Sayın Süleyman Soylu tarafından yazılı olarak cevaplandırılması hususunu; Anayasanın 98. ve İçtüzüğün 96. ve 99. maddeleri gereğince saygılarımla arz ederim'' diye konuştu.

Bayraktutan, açıklamalarına şu şekilde devam etti: ''Artvin Merkez Çayağzı Mahallesi Eski Köprübaşı Çoruh nehrinin ve Borçka Barajı Havzası sinirinda; Eski Köprübaşı mevkiinde bir inşaat faaliyeti yürütüldüğü vatandaşlarımız tarafından dile getirilmektedir.''

CHP Artvin Milletvekili Uğur Bayraktutan'ın soruları:
1- Artvin Merkez Çayağzı Mahallesi Eski Köprübaşı Çoruh nehrinin ve Borçka Baraji Havzası siniri, Eski Köprübaşı mevkiinde gerçekleştirilen inşaat hangi niteliktedir? Kimler tarafından yürütülmektedir? 
2- İlgili inşaat alanı şehir planında ne olarak gözükmektedir? İnşaatın ruhsatı var mıdır? Var ise kamuoyuyla paylaşır mısınız? 


Geri Dön