18 / 04 / 2024

Artvin Şavşat'ın yol sorunu mecliste!

Artvin Şavşat'ın yol sorunu mecliste!

Artvin Milletvekili Uğur Bayraktutan, Artvin'in Şavşat ilçesine bağlı Yoncalı Köyü'nün yol sorununa ilişkin soru önergesi hazırladı. Başbakan Davutoğlu'na iletilen önerge süresi içerisinde yanıtlanmadı..



Artvin Şavşat ın yol sorunu mecliste!


Artvin Milletvekili Uğur Bayraktutan, Artvin'in Şavşat ilçesine bağlı Yoncalı Köyü'nün yol sorununa ilişkin soru önergesi hazırladı. Başbakan Davutoğlu'na iletilen önerge süresi içerisinde yanıtlanmadı.


Bayraktutan önergesinde "Artvin ili Şavşat ilçesi Yoncalı köyünün yolları oldukça bozuktur. Köy halkı ulaşım şartlarından dolayı mağduriyet yaşamaktadır. 


Özellikle Çimenli mahallesinin yolu acilen bakım ve onarımdan geçirilmeli ve yöre halkının talepleri doğrultusunda beton veya asfalt dökümü gerçekleştirilmelidir.


Yoncalı köyüne kadar yapılan beton yolun köy içinde Çimenli mahallesine kadar iyileştirilmesi, ulaşıma elverişsiz olan noktalarında özellikle virajlı tehlikeli bölgelerinde betonlanması beklenmektedir." dedi.


Bayraktutan'ın soruları


1- Artvin ili Şavşat ilçesine bağlı Yoncalı köyünün yol sorunu hakkında ilgili birimlerinizin bilgisi var mıdır?


2- Yoncalı köyünün yaşadığı ulaşım sorununu ne zaman gidermeyi düşünüyorsunuz? İlgili birimlerinizin başlattığı veya başlatacağı bir çalışma var mıdır?


3- Yoncalı köyünün Çimenli mahallesi ulaşımındaki virajların betonlanması hususunda bir talimatınız olacak mıdır?






Geri Dön