19 / 04 / 2024

Aşçıoğlu Grubu ve Deyaar ortak oldu!

Aşçıoğlu Grubu ve Deyaar ortak oldu!

Aşçıoğlu Grubu Dubai merkezli Deyaar ile 'ortaklık anlaşması' imzaladı. Anlaşmayla, her iki ülkede yeni projeler geliştirilecek.



Aşçıoğlu Grubu, Birleşik Arap Emirlikleri'nin önde gelen gayrimenkul geliştirme şirketlerinden Dubai merkezli Deyaar ile bir 'ortaklık anlaşması' imzaladı. Ortakları arasında Dubai Islamic Bank'ın da bulunduğu, halka açık bir firma olan Deyaar Grubu'nun CEO'su Saeed Mohammed Al Qatami ile Aşçıoğlu Yönetim Kurulu Başkanı Yaşar Aşçıoğlu tarafından imzalanan anlaşmayla, ortaklar Türkiye ve Dubai'de ortak gayrimenkul projeleri geliştirecek. Bu anlaşmanın münhasır nitelikte olması, Aşçıoğlu'nun Dubai'deki otelcilik ve gayrimenkul sektörüne girişini kolaylaştırırken, Deyaar'ın da Türkiye'de yeni fırsatlar yaratmasına olanak sağlayacak. Deyaar CEO'su Saeed Mohammed Al Qatami, anlaşmadan büyük mutluluk duyduklarını söyledi. Qatami, "Türkiye, kilit yatırım odağı ülkelerden biri olarak girişimcilere büyük fırsatlar sunan bir cazibe merkezi" dedi. 


DOĞAL BİR UYUM VAR 

Aşçıoğlu Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Yaşar Aşçıoğlu da "Her iki kuruluş da benzer hedefler güdüyor. Deyaar ile imzaladığımız bu anlaşma aramızdaki doğal uyumu simgeliyor" ifadelerini kullandı. Yakın gelecekte çıkacak fırsatları değerlendireceklerini aktaran Aşçıoğlu, bunlardan yararlanmak için güçlerini birleştireceklerini kaydetti. 


CİTYSCAPE FUARIYLA ORTAKLIK PEKİŞTİRİLECEK

Aşçıoğlu Grubu, kurulduğu 1967'den bu yana "SELENIUM" markasıyla inşa ettiği projeleriyle tanınıyor. Ataköy'de toplam 130 bin metrekarelik alana sahip Selenium Ataköy ile Selenium Retro projelerini yürüten Aşçıoğlu, büyük bir yerli ve yabancı yatırımcı portföyüne sahip. Deyaar Grup da bölgenin kilit gayrimenkul markaları arasında yer alıyor. Her iki grup Cityscape Dubai fuarı ile bu ortaklığı pekiştirmeyi hedefliyor. 


Sabah


Geri Dön