19 / 03 / 2024

Asem Yatırım Yapı Gayrimenkul Turizm Sanayi Ve Danışmanlık Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!


Asem Yatırım Yapı Gayrimenkul Turizm Sanayi Ve Danışmanlık Ticaret Anonim Şirketi Mustafa Sabbagh ve Bahrettin Bitkay ortaklığında 100 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.




Asem Yatırım Yapı Gayrimenkul Turizm Sanayi Ve Danışmanlık Ticaret Anonim Şirketi 100 bin TL sermaye ile bugün Mustafa Sabbagh ve Bahrettin Bitkay ortaklığında kuruldu. 


Asem Yatırım Yapı Gayrimenkul Turizm Sanayi Ve Danışmanlık Ticaret Anonim Şirketi iş konusu; GAYRIMENKUL YATIRIM VE TICARET -Her türlü gayrimenkul almak, satmak ve komisyonculugunu yapmak, Gayrimenkul yatırım ve danısmanlık hizmetlerinde bulunmak -Yabancıların mal edinme yasalarından faydalanarak edinecekleri gayrimenkuller üzerinde gerekli arastırmalar yapmak ve bunları satın almaları sonucunda gerekli ve kamu kurum ve kuruluslarındaki islemleri takip etmek. -Her türlü arazi, arsa, daire, ev, dükkan, isyeri ve diger emlak alımı, satımı ve kiralanmasına aracılık etmek....ve anasözleşmesinde yazılı işler.



Asem Yatırım Yapı Gayrimenkul Turizm Sanayi Ve Danışmanlık Ticaret Anonim Şirketi Adres; Merkez Mah.711.Sk.N.10/115 Bağcılar 



Geri Dön