29 / 03 / 2024

Asena Atalay, Zincirlikuyu İstanbloom Evleri'ne taşındı!

Asena Atalay, Zincirlikuyu İstanbloom Evleri'ne taşındı!

Beykoz Konakları'ndaki 6 milyon dolarlık villadan taşınan Asena Atalay, Zincirlikuyu'ya taşındı. Atalay, 600 çift ayakkabısını yeni evine sığdırmakta zorlandı. Atalay, Zincirlikuyu İstanbloom'a yerleşti.



Futbolcu Caner Erkin'den geçen ay boşanan Asena Atalay, Zincirlikuyu'ya taşındı. Atalay, 600 çift ayakkabısını yeni evine sığdırmakta zorlandı.


Emirgan'da bir apartman dairesine taşınan Caner Erkin'den sonra Asena Atalay da yeni hayatını kurdu. Beykoz Konakları'ndaki 6 milyon dolarlık villadan taşınan Atalay, Zincirlikuyu İstanbloom'a yerleşti.



Asena Atalay, Zincirlikuyu İstanbloom Evleri ne taşındı!



Ancak 22. katta yer alan 306 m2 büyüklüğündeki daire Atalay'a dar geldi.


Tam bir alışveriş tutkunu olan Atalay, 600 çift ayakkabısına yer bulamayınca, bir kısmını deniz manzaralı evinin balkonuna yerleştirdi.




Posta




Haber Cumhuriyet Gazetesi'nde şu şekilde yer aldı...


Emirgan'da bir apartman dairesine taşınan Caner Erkin'den sonra Asena Atalay da yeni hayatını kurdu... Beykoz Konakları'ndaki 6 milyon dolarlık villadan taşınan Atalay, Zincirlikuyu İstanbloom'a yerleşti. 22. katta yer alan 306 m2 büyüklüğündeki daire Atalay'a dar geldi. Atalay, 600 çift ayakkabısına yer bulamayınca, bir kısmını deniz manzaralı evinin balkonuna yerleştirdi.



Cumhuriyet



Haber Şok Gazetesi'nde şu şekilde yer aldı;


GEÇTİĞİMİZ ay Fenerbahçeli futbolu Caner Erkin ile yollarını ayıran Asena Erkin, yeni hayatını kuruyor. ASENA Atalay, Caner Erkin ile birlikte oturdukları Beykoz Konakları'ndaki 6 milyon dolarlık villadan taşınarak Zincirlikuyu da bir rezidansın 22. katında bir daireye yerleşti. Asena'nın yeni evi 306 metrekare büyüklüğünde. Ancak Atalay, yeni evine sığmakta zorlandı. Tam bir alışveriş tutkunu olan Asena Atalay, 600 çift ayakkabısını evde koyacak yer bulamayınca balkona yerleştirmek zorunda kaldı. Deniz manzarası bulunan balkonda şu an ayakkabılar var. 


Şok


Geri Dön