16 / 04 / 2024

Asgari ücrete ara zamla ilgili sıcak gelişme! AK Parti'den açıklama geldi

Asgari ücrete ara zamla ilgili sıcak gelişme! AK Parti'den açıklama geldi

AKP Sözcüsü Ömer Çelik, "Temmuz ayında asgari ücrete ara zam yapılacak mı?" sorusuna yanıt veren AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik, "Her türlü talebi değerlendiriyoruz" dedi.



Emekli, esnaf, çiftçi ve gençlerin her türlü taleplerini dikkate aldıklarını belirten Çelik, vatandaşların ezilmemesi için farklı senaryolar üretmeye çalıştıklarını söyledi.

Asgari ücrete ara zamla ilgili sıcak gelişme! AK Parti den açıklama geldi

Stratejiler olgunlaştığında gelişmeleri kamuoyu ile paylaşacaklarını aktaran AK Partili Çelik, şu an açıklama yapmak için erken olduğunu kaydetti.


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön