29 / 03 / 2024

Asgari ücrete gerçekten yüzde 80 zam mı gelecek! Peş peşe açıklamalar geldi, bir flaş açıklama daha

 Asgari ücrete gerçekten yüzde 80 zam mı gelecek! Peş peşe açıklamalar geldi, bir flaş açıklama daha

Asgari ücrete yılbaşından itibaren yüzde 80 oranında zam geleceği iddiası çok konuşuldu. AK Parti cephesinde Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan sonra flaş bir açıklama daha geldi. Gelin bu açıklamanın detaylarına bakalım.



Ocak ayının yaklaşmasıyla birlikte vatandaşların gözü kulağı asgari ücrete gelecek zamma çevrildi. Hükümet cephesi asgari ücret konusunda hiçbir şekilde cimri davranılmayacağını ve gerekenin yapılacağını ifade ediyor. Asgari ücrette bu gelişmeler yaşanırken, hükümet cephesinden art arda gelen açıklamalar da vatandaşları heyecanlandırıyor. Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Numan Kurtulmuş da asgari ücrete ilişkin önemli açıklamalarda bulundu. 
 


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön