19 / 04 / 2024

Asgari ücretle ilgili flaş açıklama! Yeni zam gelecek

Asgari ücretle ilgili flaş açıklama! Yeni zam gelecek

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, asgari ücretle ilgili flaş açıklamalarda bulundu. Erdoğan, asgari ücrette 5500 TL'den sonra yılbaşında da güçlü bir artış yapacaklarını dile getirdi. Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın sözleri, milyonlarca asgari ücretli vatandaşı da heyecanlandırdı.



Türkiye'de ve dünyada en asgari miktardaki ücret anlamına gelen para, bir işçinin kendi ve ailesinin geçimini sağlaması için en alt tutarda olması gerekiyor. Ancak gerek ülkelerin durumu gerekse işverenlerin politikası gereği bu rakamlar farklılık gösteriyor. Türkiye'de de yıl başından 4253 TL'ye yükseltilen asgari ücret, temmuz ayında 5500 TL'ye çıkarıldı. Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan bu asgari ücret artışına ilişkin flaş açıklamalar geldi. 

 


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön