26 / 04 / 2024

Asia Park Kartal teslim tarihi! Banka kredisine uygun!

Asia Park Kartal teslim tarihi! Banka kredisine uygun!

Firma: Çifçi Çelebi Yapı

Proje: Asia Park

Asia Park Kartal teslim tarihi 2015 yılı Mart ayı olarak belirtiliyor. Banka kredisi ile taksitli ödemelerin yapıldığı Asia Park Kartal projesinde 104 konut yer alıyor...




Asia Park Evleri projesi İstanbul'un Anadolu yakasında Kartal ilçesine bağlı Yakacık bölgesinde inşa ediliyor.  Asia Park  Evleri Kartal projesi 4 bin 200 metrekare alan üzerinde hayata geçiriliyor. Asia Park Kartal teslim tarihi bilgisinden önce projeden bahsedelim.


Asia Park Evleri Kartal projesi 104 adet konut ve 2 adet ticari birimden meydana geliyor. Kartal Asia Park Evleri projesinde konutların alanları 104 metrekare ile 146 metrekare arasında farklılık gösteriyor.


Kartal Asia Park Evleri projesinin satış ofisi ile 0216 517 58 35 telefon numarasını arayarak iletişime geçebilirsiniz. Asia Park Evleri Kartal projesinde mağazalar 110 metrekare büyüklüğe sahip.



Asia Park Kartal teslim tarihi!


Asia Park Kartal teslim tarihi Mart 2015 yılı olarak belirtiliyor. Asia Park Evleri Kartal projesinde 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon konut seçenekleri sunuluyor. 2 blok olarak tasarlanan Asia Park Kartal projesinde bloklar 19 katlı olarak yükseliyor.


Asia Park Evleri Kartal projesi içerisinde çocuk oyun parkı, kapalı otopark, sauna, buhar odası, fitness salonu, dinlenme alanları, spor alanları gibi sosyal donatı alanları yer alıyor.



Asia Park Kartal nerede?

Asia Park Kartal adres : Meşeli Ayazma Cad. Çelebi Blokları No : 2 C Blok Dükkan : 2  KARTAL / İSTANBUL


Telefon: 0216 517 58 35

Web Adresi: www.cifcicelebiyapi.com


projeye sor



Geri Dön