26 / 04 / 2024

Halkalı Elitist Park satılık daire! Banka kredisine uygun ödemeler!

Halkalı Elitist Park satılık daire! Banka kredisine uygun ödemeler!

Firma: Yapıtürk

Proje: Elitist Park

Halkalı Elitist Park satılık daire bilgileri haberimizin içerisinde yer alıyor. Banka kredisine uygun ödemelerin olduğu Elitist Park Evleri Halkalı projesinde dairelerin teslimleri hemen yapılıyor...




2 blok olarak inşa edilen  Elitist Park  Evleri projesi İstanbul'un Avrupa yakasında Küçükçekmece ilçesine bağlı Halkalı bölgesinde yer alıyor. Halkalı Elitist Park satılık daire bilgileri haberimizin içerisinde yer alıyor.


Halkalı Elitist Park Evleri projesinde konutlar hemen teslim ediliyor. Elitist Park Evleri Halkalı projesi  Yapıtürk  tarafından hayata geçirildi. Elitist Park Halkalı projesi 123 adet konuttan meydana geliyor.


Halkalı Elitist Park satılık daire seçenekleri olarak 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon sunuluyor. Halkalı Elitist Park Evleri projesinde bloklar 9 ve 12 katlı olarak inşa ediliyor. Elitist Park Halkalı'da ödemeler banka kredili olarak yapılıyor.


6 bin 500 metrekare arsa alanı üzerinde yükselen Elitist Park Evleri Halkalı'da 1+1 daire tipleri 62 metrekare ve 80 metrekare, 2+1 daire tipleri 92 metrekare ve 111 metrekare, 3+1 daire tipleri 150 metrekare büyüklükte tasarlandı.


Halkalı Elitist Park satılık daire fiyatları için 0212 472 65 00 telefon numarasını arayarak, Elitist Park Evleri Halkalı satış ofisine ulaşabilirsiniz. Elitist Park Halkalı'da yazlık sinema, yüzme havuzu, fitness salonu, çocuk oyun alanları, kafeterta, sinema odası gibi sosyal donatılar yer alıyor.



Elitist Park Halkalı nerede?

Elitist Park Halkalı adres : Halkalı Merkez mh. Şehityılmaz Özdemir Cd. Ataman Sok. No:6/1 K.ÇEKMECE/İstanbul



Halkalı Elitist Park iletişim

Telefon: 0212 472 65 00

Web Adresi: www.elitistpark.com


projeye sor



Geri Dön