26 / 04 / 2024

Aşıroğlu Kavşağı tamamlanmak üzere!

Aşıroğlu Kavşağı tamamlanmak üzere!

İbrahim Karaosmanoğlu, Aşıroğlu Köprülü Kavşağı'nda incelemelerde bulundu. Total Station ölçüm cihazıyla inşaatta incelemelerde bulunan Başkan Karaosmanoğlu'na çalışmaların hızla ilerlediği ve projede sona yaklaşıldığı bilgisi verildi.




Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, yapımı devam eden Aşıroğlu Köprülü Kavşağı'nda incelemelerde bulundu. Total Station ölçüm cihazıyla inşaatta incelemelerde bulunan Başkan Karaosmanoğlu'na çalışmaların hızla ilerlediği ve projede sona yaklaşıldığı bilgisi verildi. D100 Karayolu üzerinde Aşıroğlu ve  Ankara  Caddeleri'nin kesiştiği yerde bulunan Aşıroğlu Köprülü Kavşağı'nda çalışmalar hızla ilerliyor. Bölge için çok önem taşıyan tünel inşaatında incelemelerde bulunan Başkan Karaosmanoğlu'na projede gelinen noktayla ilgili bilgi verildi. 

Yüklenici firma yetkililerinden bilgi alan Başkan Karaosmanoğlu, Total Station ölçüm cihazıyla da inşaat alanında inceleme yaptı. Başkan Karaosmanoğlu'na incelemelerinde Darıca Belediye Başkanı Şükrü Karabacak eşlik etti. 


Günboyu


Geri Dön