29 / 03 / 2024

Asma Bahçeler projesi 2015'te teslim!

Asma Bahçeler projesi 2015'te teslim!

Her yapının bir üstündeki konutun bahçesi olduğu Narlıdere'deki Asma Bahçeler projesi mimari özelliğiyle olduğu kadar bulunduğu bölgenin havasının kalitesiyle de tescillendi. Proje teslimleri 2015'te yapılacak.



Tanyer înşaat'ın Haziran 2015'te bitirmeyi hedeflediği projeyle ilgili bilgi veren Tanyer İnşaat Genel Kordinatörü Taylan Tanyer, "Şehir merkezinde, gürültü ve hava kirliliği nedeniyle yaşam giderek zorlaştı. Asma Bahçeler'in dağ ve deniz manzarası, her daireye özel bahçeleri, temiz havası ve sosyal tesisleriyle, ailelerin ilk tercihleri arasında yer alıyoruz" dedi. 


YETKİLİLER İNCELEDİ 


Bir yamaç üzerine inşa edilen projenin çevreci yapısıyla dikkat çektiğini dile getiren Tanyer, "Asma Bahçeler'in temiz havası yetkili kurumlarca analiz edilerek tescillendi. Asma Bahçeler'de hava kalitesinin ölçümlenmesi için 10 gün boyunca dört farklı noktadan kükürtdioksit ve azotdioksit verileri alındı. Bu verilerin, Hava Kalitesi Değerlendirme ve Yönetimi Yönetmeliği ile Çevre ve Şehircilik Bakanlığı genelgesiyle yenilenen sınır değerlerinin çok altında olduğu belirlendi" diye konuştu. 


Tanyer, "Bahçeli evlerden oluşan projemiz, bir evin terasının diğerinin bahçesi olması mantığıyla aşağı doğru iniyor. Dağ ve deniz manzarasına sahip Asma Bahçeler'de 18 bin metrekare alan üzerinde 32 villa ve 66 apartman dairesi olmak üzere 1 + 1,2+1,3+1 tiplerinde toplam 98 konut var. Asma Bahçeler'i, Haziran 2015'te ev sahiplerine teslim edeceğiz" diye konuştu. 




Telefon: 0232 238 27 57

Web Adresi: www.asmabahceler.com



Habertürk Egeli


Geri Dön