20 / 04 / 2024

Asmalı Bahçe Şehir'deki tüm konutlar sahiplerine teslim edildi!

Asmalı Bahçe Şehir'deki tüm konutlar sahiplerine teslim edildi!

Hayata geçirdiği bahçeli ev projeleriyle dikkat çeken, Dekar Yapı ve Demiröz Grup tarafından inşa edilen Asmalı Bahçe Şehir projesindeki tüm etaplar sahiplerine teslim edildi.



Dekar Demiröz Ortaklığı'nın mega kent İstanbul’un bahçeli yaşamıyla ön plana bölgeleri arasında yer alan Bahçeşehir’de hayata geçirdiği Asmalı Bahçe Şehir projesinde 499 konut sahiplerine teslim edildi.

Asmalı Bahçe Şehir projesi doğayla iç içe 91 bin metrekare alan üzerinde inşa edildi. Söz konusu konutlarda  30 metrekare ile 300 metrekare arasında değişen bahçeler yer alıyor.

2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon bahçeli ev seçeneklerinin sunulduğu  Asmalı Bahçe Şehir projesi taahhüt edilen zamanda tamamlandı ve geçtiğimiz Mart ayında ayında tüm teslimleri sona erdi. 

Asmalı Bahçe Şehir deki tüm konutlar sahiplerine teslim edildi!

Konıyla ilgili önemli açıklamalar yapan Dekar Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Salih Kuzu, “Kurulduğumuz günden itibaren az katlı bahçeli evler üretmeyi misyon haline getirmiş bir şirket olarak, bugüne dek binlerce aileyi bahçeli ev sahibi yaptık, yapmaya da devam ediyoruz. Az katlı bahçeli bir yaşamın en medeni yaşam şekli olduğuna inanıyor ve ulaşılabilir fiyatta bahçeli ev sahibi olmak isteyen ailelerimize uygun evler inşa ediyoruz. Bizim için evleri en kısa sürede inşa etmek ve tam zamanında teslim etmek çok önemlidir. Teslim sürelerimizi genellikle projenin başında belirliyor ve bu süreye sadık kalarak söz verdiğimiz zaman içerisinde projelerimizi teslim etmeye özen gösteriyoruz.” diye konuştu.
 

Dekar Yapı'dan Bahçeşehir'e 177 konutluk yeni proje geliyor!

Asmalı Bahçe Şehir Projesi'nin satışları tamamlandı! 

Lüks konutta hareketlilik başlayacak!


Geri Dön