28 / 03 / 2024

Kuzu Grup Bahçeşehir'deki şantiyesi için elektrik mühendisi arıyor!

Kuzu Grup Bahçeşehir'deki şantiyesi için elektrik mühendisi arıyor!

Kuzu Grup Bahçeşehir'deki şantiyesinde görevlendirilmek üzere 5 yıl deneyimli elektrik mühendisi arıyor



Kuzu Grup Bahçeşehir’deki şantiyesinde görevlendirilmek üzere 5 yıl deneyimli elektrik mühendisi arıyor.
[email protected]
Tel: 0212 663 26 66
Faks: 0212 573 28 09

Emker, proje müdürü arıyor
İnşaat ve taahhüt alanında hizmet veren Emker, karayolları ve belediyeler konusunda deneyimli inşaat mühendisi arıyor. Adayların İstanbul Avrupa yakasında oturmalarını tercih ediliyor.
[email protected]

Sistem Yapı, proje müdürü arıyor
Sistem Yapı, inşaat, A+ ofis binaları, otel ve alışveriş merkezleri inşaatında anahtar teslimi tecrübesine sahip, en az 8 yıllık proje yöneticisi olarak görev yapmış, teknik ve finansal konulara hakim, İstanbul dışında tam zamanlı olarak çalışabilecek, çok işi derecede İngilizce ve Rusça bilen, inşaat mühendisliği veya mimarlık mezunu proje müdürü arıyor.
Tel: 0212 876 25 25
Faks: 0212 876 25 35
[email protected]

Yapı malzemeleri satışında uzman aranıyor
Yapı malzemeleri satışı konusunda deneyimli elemanlar aranıyor.  Toptan ve perakende satış yapabilecek takım arkadaşlarının en az lise mezunu olmaları, İçerenköy veya Bahçelievler şubelerinde görev alabilmeleri gerekiyor.
Faks: 0216 572 09 90
[email protected]

Remax Dinamik, gayrimenkul danışmanı arıyor
İstanbul Beylikdüzü’nd görev yapabilecek, insan ilişkilerinde başarılı, lise veya üniversite mezunu, ikna kabiliyeti yüksek, elemanlar aranıyor.
www.kariyer.net
768 663

Anıl Zemin Market, mimar ve inşaat teknikeri arıyor
Zemin kap malzemeleri üretiminde Forbo Flooring ürünlerini mimarlara tanıtıp şartname yazdırabilecek mimar aranıyor.
www.kariyer.net
782 242

Ayrıca İstanbul Avrupa yakasında görev yapmak üzere autocad programında metraj, fire ve çizim yapabilen, İngilizce bilen, fiyat teklifi hazırlayabilecek inşaat teknikeri aranıyor.
www.kariyer.net
782 239

Hyundai Erk Plaza boyacı arıyor
Hyundai Erk Plaza’ya boya teknisyeni ve muhasebeci aranıyor.
0212 616 44 00
[email protected]

STS Telekom inşaat mühendisi arıyor
Fiber optik altyapı projelerinde görev almış, resmi kurumlarla görüşmeleri sürdürebilecek, raporlama ve hak ediş düzenleyebilecek, saha kontrolleri yapacak, B sınıfı ehliyetli, İstanbul dışında görev alabilecek inşaat mühendisi aranıyor.
Faks: 0212 280 93 63
[email protected]

Makine mühendisi aranıyor
Şantiyelerde görevlendirilmek üzere makine mühendisi aranıyor.
0212 274 70 64

Muhasebe müdür aranıyor
İnşaat sektöründe görev almak üzere inşaat muhasebesi, maliyet muhasebesi ve mali işler konusunda deneyimli, bütçe ve mali raporları hazırlayabilecek, ekip yönetimi konusunda tecrübeli muhasebe müdürü aranıyor.
[email protected]

Uzay Kafes inşaat mühendisi arıyor
Uzay Kafes, çatı ve çelik konstrüksiyon projelerinde deneyimli, İstanbul Anadolu yakasında ikamet eden inşaat mühendisi arıyor.
[email protected]

Seranit ihracat satış uzmanı arıyor
Seranit, üniversitelerin 4 yıllık bölümlerinden mezun, seramik ve inşaat konularında deneyimli ihracat satış uzmanı, ihracat operasyon uzmanı ve proje satış uzmanı arıyor.
[email protected]

Yapı enerji mimar, arıyor
Yapı Enerji, merkez ofiste ve şantiyelerde görevlendirilmek üzere çok iyi derecede autocad ve İngilizce bilen, 35 yaşını aşmamış elektrik mühendisi, makine mühendisi ve mimar arıyor.
[email protected]
Faks: 0216 456 79 512 

Ekolojik ve pasif yapılar  için mimar aranıyor
ekolojik ve pasif yapılar üzerine üretim yapan dünyanın ilk inşaat firması için mimar, pazarlama ve satış sorumluları, ön muhasebe elemanı, sekreter ve EPS hafif çelik konularında çalışmış ustalar aranıyor.
0216 325 52 00

PMN Grup şantiye şefi arıyor
PMN Grup geo sentetik sektöründe hizmet veren şirketlerinde görevlendirilmek üzere şantiye şefleri ve proje sorumlusu arıyor.
Şantiye şeflerinin inşaat mühendisi olmaları gerekirken proje sorumlularının donatılı duvar projesi hazırlayabilmeleri gerekiyor.
[email protected]

Kanbur İnşaat idari müdür arıyor
Ataşehir’deki merkezde görevlendirilmek üzere santral operatörü, yönetici asistanı, idari müdür ve satın alma müdürü aranıyor.
[email protected]

Ekşioğlu İnşaat takım arkadaşları arıyor!
Ekşioğlu İnşaat Beşiktaş ve Bakırköy ofislerinde görevlendirilmek üzere ofis sorumluları, satış danışmanları, part time elemanlar ve sekreter arıyor.
0212 274 32 33

Hüseyin BELİBAĞLI/emlakkulisi.com

 


Geri Dön