20 / 04 / 2024

Asmalı Bahçeşehir'de 3. Etap teslimleri başladı!

Asmalı Bahçeşehir'de 3. Etap teslimleri başladı!

Dekar Gayrimenkul A.Ş’nin Demiröz Grup ortaklığı ile hayata geçirdiği ve bugüne kadar inşa ettiği en büyük bahçeli konut projesi olan “Asmalı Bahçe Şehir’de 3. etap teslimleri başladı. 



Bahçeli bir ev sahibi olmayı hayalden gerçeğe dönüştüren Asmalı Bahçe Şehir, Bahçeşehir’de 91 bin metrekare büyüklüğünde bir arsa alanı üzerinde, toplam 600 milyon TL yatırımla inşa ediliyor. Projede 499 adet konut ve 48 adet ticari ünite bulunuyor.

Asmalı Bahçe Şehir’de, 3 etap teslimleri Aralık ayı içerisinde başlarken, tüm projenin ise 2020 yılında sahiplerine teslim edilmesi öngörülüyor. 

Projedeki 499 konutun 443 adedi bahçeli ev, 56 adedi ise 1 apartman bloğunda bulunan apartman dairelerinden meydana geliyor. Asmalı Bahçe Şehir, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon seçenekleriyle brüt 93 metrekareden, 214 metrekareye kadar alternatifli dubleks ve tek katlı konutların olduğu az katlı binalar ile birbirinden değişik alternatifler sunuyor. Asmalı Bahçe Şehir projesindeki bahçeli evlerin, 30 metrekare ile 300 metrekare arasında değişen bahçeleri bulunuyor. 

Projenin içerisinde 4 futbol sahası büyüklüğünde bir açık park alanı mevcut. Bu park alanı içinde yürüyüş ve bisiklet yolları, 2 adet çocuk oyun parkı, bir adet manzaraya hâkim seyir tepesi, 2 adet tenis kortu, 1 adet basketbol/voleybol sahası, 1 adet futbol sahası, evcil hayvan gezdirme parkuru ve 1 adet de yetişkinler için aletli spor alanı da mevcut.

Ayrıca Asmalı Bahçeşehir'deki 1.800 metrekarelik kapalı sosyal tesiste, 1 açık 1 kapalı yüzme havuzu, sauna, buhar odaları, fitness salonu, mini kulüp ve kafe yer alırken, diğer bir havuz bölgesinde ise yarı olimpik bir açık yüzme havuzu da mevcut.

Alışveriş ihtiyaçlarını en üst düzeyde gidermek için ise proje içerisinde 400 metre uzunluğunda 48 adet dükkândan meydana gelen bir alışveriş caddesi de yerini alıyor.   
 

 

Web: https://asmalibahcesehir.com/


Geri Dön