26 / 04 / 2024

Aspen, Tepe Prime Avenue'ya da el attı!

Aspen, Tepe Prime Avenue'ya da el attı!

Ülkemizde ve dünyanın çeşitli noktasında birçok elit projenin iç mimarisine sihirli dokunuşlarda bulunan Aspen, Başkentin çehresini değiştirmeye hazırlanan Tepe Prime Avenue projesinde de yerini aldı



Başta Ankaralılar tarafından olmak üzere açılışı merakla beklenen Tepe Prime Avenue, gözde markaları ve restoranları bir çatı altında topluyor. Başkentin ortak buluşma noktası olacak olan Tepe Prime Avenue, iş hayatı için de ayrı bir öneme sahip zira proje, birçok seçkin firmanın ofisine de ev sahipliği yapacak. Modern ofis ortamı yaratma konusunda uzman olan Aspenin, tasarım harikası bölme duvarları ve işlevselliğin zarif çizgilerle buluştuğu asma tavan sistemleriyle yer aldığı proje 2 Ekim itibariyle kapılarını açıyor.

Tepe Prime Avenuenin en tepesi, her çalışanın düşlerini süsleyecek bir tasarım anlayışına sahip.

Aspenin, şeffaf Diversa ve Sinova bölme duvarlarıyla ferah ve zarif bir havaya kavuşan ofis katı, gene Aspenin (tavanları boş alan hüviyetinden kurtaran) Integra metal asma tavan sistemiyle modern mimarinin doruk noktasını yansıtıyor.

Aspen, Microsoft, Coca Cola, Pfizer, Sony gibi onlarca dünya devinin yurt içinde ve dışına bulunan genel müdürlük binalarında da yer alıyor.


Geri Dön