25 / 04 / 2024

ASSAM'dan Eminevim'e ödül!

ASSAM'dan Eminevim'e ödül!

ASSAM Uluslararası İslam Birliği Kongresi, 1-2 Kasım tarihlerinde Eminevim'in de iş birliğinde gerçekleştirildi. Eminevim, programa verdiği destek nedeniyle ödül aldı. 



ASSAM Uluslararası İslam Birliği Kongresi Eminevim’in işbirliğinde düzenlendi. İstanbul WOW Convention Center’da gerçekleştirilen programa çok sayıda davetli katıldı

Konferansta açıklamalar yapan ASSAM Yönetim Kurulu Başkanı ve Cumhurbaşkanı Başdanışmanı Adnan Tanrıverdi, kongrenin amacını; İslâm Fıkhında iktisadi hayata yön veren hükümler ışığında, İslâm ülkeleri arasında ekonomik işbirliği imkânlarının tespiti ve geliştirilmesine yönelik hususların belirlenmesi olarak tarif etti.

Eminevim'in de iş birliğiyle gerçekleşen kongrenin ikinci günü olan 2 Kasım tarihindeki program Kültür gezisi ve Boğaz turunun ardından; yabancı davetliler ve tebliğ sunan konuşmacıların katılımıyla sona erdi.

Eminevim, Adaleti Savunanlar Stratejik Araştırma Merkezi (ASSAM) İslam Birliği Kongresi'ne verdiği destekler nedeniyle ödüle layık bulundu.


Geri Dön