19 / 04 / 2024

Astay Gayrimenkul'ün yaptığı Naime Hanım Camii açıldı!

 Astay Gayrimenkul'ün yaptığı Naime Hanım Camii açıldı!

Four Seasons Sultanahmet ve Four Seasons Bosphorus Otelleri’nin yatırımcısı olan Astay Gayrimenkul’ün 1,5 milyon TL yatırımla inşaatını gerçekleştirdiği Naime Hanım Camii, 10 Ağustos Cuma günü açıldı



Arazisi Astay Gayrimenkul tarafından bağışlanan Naime Hanım Camii’nin, 1000 kişilik kapasitesi, 1250 metrekarelik avlusu ve 650 metrekarelik kullanım alanı bulunuyor.


Astay Gayrimenkul tarafından inşa edilen ve temel atma töreni Avcılar Belediye Başkanı Mustafa Değirmenci ve Astay Yönetim Kurulu Başkanı Mesut Toprak’ın katılımlarıyla yapılan Naime Hanım Camii’nin yanında firmanın Ekim 2011’de dairelerini sahiplerine teslim ettiği Academia Apartments projesi yer alıyor. 


Önde gelen otel ve inşaat yatırımlarıyla dikkat çeken Astay Gayrimenkul’ün, Academia Apartments projesinin yanı sıra Zeytinburnu sahilinde Marmara Denizi’ne hâkim ve tamamı deniz manzaralı olan OnaltıDokuz İstanbul projesi yer alıyor. Halen satışları devam eden OnaltıDokuz İstanbul’un daireleri geçtiğimiz aylarda sahiplerine teslim edilmeye başlandı.


Kaliteli yaşam alanları inşa ederek adından söz ettiren Astay Gayrimenkul’ün önümüzdeki dönemde yatırımları devam edecek.






Geri Dön